De week in foto’s #82

De laatste week voor de voorjaarsvakantie was een bijzondere week. Ondanks dat ik een heerlijke week had, werd alles wat donkerder door de gebeurtenissen in de wereld. Gelukkig komt het zonnetje steeds vaker troost bieden.  Kijk je mee naar De week in foto’s #82?

Een prachtige selfie, zoals je ziet. Zo ziet mijn hoofd eruit op zondagmorgen als ik de hokken van de diertjes schoongemaakt heb. De regen en de wind hielpen niet mee natuurlijk.
Op zondag maak ik altijd foto's voor Instagram en dat doe ik met een fotocamera. Soms gaat het vanzelf en soms heb ik geen inspiratie en duurt het erg lang. Deze zondag had ik geluk.
Heerlijk om op een stormachtige dag lekker achter mijn laptop te kruipen om een blog te schrijven. In dit artikel vertelde ik over de beslissing om me in te schrijven bij de Kamer van Koophandel. Als je het artikel nog wilt lezen, klik dan op de link =).
De rest van de middag heb ik lekker gelezen. De combinatie van thee, chocolade en een boek is top.
Op maandag ging ik eten bij een collega. Ze had kaasfondue op tafel staan en dat eet ik eigenlijk nooit. Ik heb heerlijk gegeten en dit ga ik thuis ook een keertje maken.
Tijd voor nieuwe nagels en ik heb er een zomers kleurtje op laten lakken. Misschien helpt het om zo de lente naar Nederland te krijgen.
Deze lunchtip zag ik op Instagram voorbij komen (geen idee meer waar) en dit wilde ik wel eens proberen. Geroosterd brood, knoflook op je brood krassen, mozzarella, tomaatjes, basilicum en truffeltapenade; zeker een aanrader.
De zon scheen heerlijk op woensdag, dus Luna en ik gingen lekker op pad. Ik had alleen verkeerde laarzen aan, dus ik heb twee dagen spierpijn gehad.
Op woensdag werd mijn website overgezet naar mijn nieuwe naam: Gewoon Iloon. Booksandpaper.nl is vanaf nu verleden tijd en ik ga verder met de naam Gewoon Iloon. Zo leuk!
Tessa en ik maakte onze laatste foto met mondkapje, want eindelijk werden ze (weer) afgeschaft. Hopelijk kunnen ze nu echt in de prullenbak.
Na een erg drukke week was ik heel blij dat het vrijdagavond was. Ik heb nu niet alleen weekend, maar ook een week vakantie.
Goedemorgen! Het zonnetje laat zich steeds meer zien en daar word ik erg blij van.
Omdat het de komende week prima weer lijkt te worden, heb ik mijn rolschaatsen weer eens opgezocht. Alle lagers zijn weer schoon en hebben een druppeltje olie gekregen.
Ik had zelfs tijd om nog een uurtje te rolschaatsen. Ik vond het wel weer even spannend, want het was bijna een half jaar geleden. Gelukkig ging het als vanouds.

Het was een vreemde week. Ondanks dat ik een prima week had, startte er ook een oorlog in Europa. Ik maak me zorgen en vraag me af waar dit allemaal naartoe gaat. Daarnaast begrijp ik het niet. Waarom gebeurt dit? Waarom moet dit?

 

Ik hoop in ieder geval dat je De week in foto’s #82 leuk vond om te lezen en ik hoop je volgende week weer te zien. Geniet van de zonnige dagen en maak er iets moois van.

Liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.