Mijn favorieten van februari

Januari was een minder goede maand, dus ik hoopte dat februari een stuk beter zou worden. Gelukkig was dat ook zo. Februari was privé erg rustig en dat was naast de hectiek op het werk heel fijn. Je ziet het terug in Mijn favorieten van februari. Kijk je mee?

Favoriete boek

Het Kamermeisje - Nita Prose - Ambo Anthos

Afgelopen maand heb ik vier boeken gelezen en naast alle drukte op school en met mijn opleiding bij de Schrijversacademie, vind ik dat een prima aantal. Over drie boeken was ik erg enthousiast en over een boek iets minder helaas. Mijn favoriete boek van de maand was Het Kamermeisje van Nita Prose. Ik heb heel erg genoten van deze roman en ik hoop dat we vaker boeken kunnen lezen van deze auteur. 

Je vindt mijn recensie van Het kamermeisje hier.

Favoriete televisieprogramma

Ja, ook ik ben groot fan van het programma Wie is de mol? en elk jaar gok ik precies op de verkeerde. Ik kijk dit programma nog maar een paar jaar, maar ik vind het fantastisch.

Elk jaar doe ik fanatiek mee in de Wie is de mol? – app, maar ik verlies altijd al mijn punten. Op dit moment heb ik nog wel punten en volgende week is de ontknoping. Ik denk dat Kim-Lian dit jaar de mol is, maar ik zal er vast weer naast zitten. Kijk jij ook naar Wie is de mol? Wie denk jij dat de mol is? 

Favoriete dag

8.22.14

Het was echt een rustige maand, want ik ben veel thuis geweest en ik heb weinig afspraken buiten de deur gehad. 

Mijn favoriete dag was 26 februari, want eindelijk begon het zonnetje te schijnen. Ik had sinds september niet meer gerolschaatst, dus op de 26ste heb ik mijn rolschaatsen in orde gemaakt voor de lente. Daarna ben ik lekker zonder jas naar buiten gegaan om te gaan rolschaatsen. Heerlijk!

Favoriete foto

6.22.12

De leukste foto van de maand is een foto samen met mijn vader. Deze foto maakte ik op 10 februari, omdat hij toen 68 jaar werd. Meer uitleg is niet nodig, denk ik =).

Favoriete artikel

8.22.9

Het was een heerlijke blogmaand en ik vind dat ik veel leuke artikelen heb geschreven. Zoals je waarschijnlijk al wel weet, heb ik de naam van mijn blog veranderd van booksandpaper.nl naar Gewoon Iloon. Het artikel dat ik daarover schreef was niet mijn favoriete artikel, maar de gebeurtenis zeker wel. Op naar mooie plannen.

Favoriete aankoop

Mijn favorieten van februari

Ook heb ik de afgelopen maand weinig gekocht en dat is af en toe ook eens niet verkeerd. Wel heb ik wat boeken gekocht en deze twee boeken zijn een aanwinst voor mijn boekenkast. Op dit moment ben ik bezig in Zo lief als de dood van Holly Jackson en ik lees het boek weer met veel plezier. 

Dit waren mijn favorieten van februari en zoals je ziet was het een rustige maand.

Tot nu toe ziet maart er ook nog niet heel spannend uit, al ga ik me wel inschrijven bij de Kamer van Koophandel. Daarnaast hoop ik vooral dat de lente gaat beginnen en we de zon mogen blijven verwelkomen.  

Liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.