De week in foto’s #87

De afgelopen weken waren erg hectisch, maar eindelijk begint er weer wat rust te komen.  Op het werk hebben we even de drukte achter ons kunnen laten en de grootste opdracht voor de Schrijversacademie is ook ingeleverd. Nu even tijd om adem te halen. Kijk je mee naar De week in foto’s #87?

Als je zondagochtend met dit tafereel begint dan kan er toch niets meer misgaan?
Zondag was vooral een rustdag, want ik was gewoon op. Lezen en kroelen waren de activiteiten van de dag, totdat de Formule 1 begon.
Sushi en Max Verstappen; een fantastische combinatie.
Vooral als hij dan ook nog de race wint. Wat hebben we genoten!
Op dinsdag kwam ik uit bed met een stijve nek en daar had ik toch een potje last van. Van een collega kreeg ik Ibuprofen Bruis en dat is voor mij ideaal, want ik kan geen pillen slikken.
Eenmaal thuis lag er een pakketje van Sucker Punch Skate Shop te wachten: nieuwe veters, jamplugs en nieuwe sokken. Nu moet het zonnetje maar snel terugkomen.
Eindelijk tijd voor Bridgerton, seizoen 2. Kijk jij ook?
Op woensdag deed mijn nek nog meer pijn, maar ik ben toch op pad gegaan. Eerst even langs de Intratuin...
...en daarna lunchen met mijn schoonvader bij De Hollandsche Tuin in Bergen op Zoom. Ondanks dat dit een soort cafetaria is, kan je er heerlijk eten.
Sorry, weer eten =). 's Avonds aten we bij mijn ouders en stond er weer sushi op het programma. Yum, yum, yum!
Beste vriendinnetjes voor altijd.
1 april en dit is geen grap helaas. Ik ben dol op sneeuw, maar mijn hoofd zit nu toch echt bij de lente. Gelukkig lag er niet veel sneeuw en was alles aan het eind van de dag weg.
Mike haalde mij op van mijn werk met zijn nieuwe auto en hij is er zo blij mee. We hebben (voor het eerst) een Skoda Enyaq en deze auto is 100% elektrisch. Ik ben heel benieuwd hoe dat gaat bevallen.
We sloten de week af met een erg goede avond in Holland Casino. Normaal komen we met niets thuis, maar deze keer hadden we meer geluk. Zo leuk!

Dit was De week in foto’s #87 weer voor deze week. Ik hoop dat je ervan genoten hebt. 

Komende week staat er weer genoeg op de planning, want ik heb een personeelsuitje, mijn auto moet gekeurd worden en we hebben verjaardagen gepland staan. Heb jij ook veel op de planning staan?

Ik wens je een fijne week toe. 

Liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Welkom
Gewoon Iloon - Profielfoto

Leuk dat je een kijkje komt nemen op gewooniloon.com.  Mijn naam is Ilona en ik blog ondertussen alweer drie jaar. Ik ben begonnen met een blog over boeken, maar tegenwoordig schrijf ik over alles wat ik graag met je wil delen (en dat is stiekem best veel). Veel lees- en kijkplezier!

Liefs!

Samenwerken?

Ben jij op zoek naar een leuke samenwerking? Stuur een mailtje naar samenwerken@gewooniloon.com en wie weet kunnen we iets voor elkaar betekenen.

Advertentie
Wonen 2023Wonen 2023
Meer over mij?
Tag Cloud
Populaire berichten

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.