De week in foto’s #86

De laatste volle week van maart was een hectische, maar fijne week. Ik heb goed voor mezelf gezorgd, veel gewerkt en mijn allereerste gesprek als redacteur gehad. Laten we gaan kijken.

Zondagochtend om acht uur stond ik al buiten om de hokken van de diertjes schoon te maken samen met mijn schoonvader. Goed begin van de dag en vooral als het zonnetje schijnt.
De rest van de ochtend heb ik in de badkamer doorgebracht. Even tijd voor mezelf. Vanwege mijn maskertje kon ik niet meer lachen voor de foto =).
Gezellig in de busopstelling zo. Luna en Jingo vonden de eerste race van de Formule 1 ook stom.
Van een lieve collega kreeg ik een zak snoep voor op kantoor. Deze snoepjes hebben ze niet bij ons in de supermarkt. Deze variant van de schoolkrijtjes zijn echt heel lekker.
Ook op mijn vrije dag zat ik 's ochtend om half 7 al aan het ontbijt. Ik kan echt niet uitslapen helaas.
Ik verkoop heel wat spulletjes via Vinted en nu zijn ook mijn oude rolschaatsen verkocht. Met een beetje pijn in mijn hart bracht ik ze naar een inleverpunt. Ik hoop dat de koper er net zoveel plezier aan beleeft als ik.
Gezellig samen hooi eten. De diertjes vinden het ook fijn dat de zon weer schijnt.
Op mijn vrije dag moest ik veel achter de computer doen, maar ik heb ook mijn momenten buiten gepakt.
Het hoogtepunt van de week was het gesprek met de auteur van het manuscript dat ik heb gelezen. Het was een heel positief en leuk gesprek en hij gaat echt aan de slag met de punten die we besproken hebben. Ik kan niet uitleggen hoe leuk ik dit vond om te doen.
Afgelopen week waren er twee aanmeldavonden bij ons op school en we hebben volgend jaar weer een flinke groep nieuwe leerlingen. Heel erg fijn.
Het minst leuke klusje in huis: de badkamer poetsen. Ik ben altijd blij als ik weer klaar ben.
Opeens kreeg ik de kriebels en wilde ik mijn rolschaatsen aan. Zomaar even een klein uurtje in de tuin aan het oefenen geweest. Heerlijk!
We sluiten de week af met de eerste barbecue van het jaar. Samen met collega's van Mike hadden we een gezellige avond.

Na een paar drukke weken, komen er nu een paar rustigere weken aan. Ik ga beginnen aan de laatste opdrachten van de Schrijversacademie en kan weer wat tijd besteden aan mijn eigen bedrijfje. Daar heb ik echt heel veel zin in. 

Ik hoop dat je De week in foto’s #86 leuk vond om te lezen en ik wens je een erg fijne week toe. 

Liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.