Mijn favorieten van maart 2022

We hebben maart alweer achter ons gelaten en wat was het een heerlijke maand. Eindelijk begon de zon weer te schijnen en konden we weer genieten van de lente. Ik keek er erg naar uit. Vandaag blikken we nog een keertje terug en deel ik mijn favorieten van maart 2022 met je. 

Favoriete boek

Zo lief als de dood - Holly Jackson - Volt

Vergeleken met andere maanden heb ik in maart echt heel weinig boeken gelezen en dat heeft alles te maken gehad met mijn huiswerk voor de Schrijversacademie. Ik heb een manuscript moeten redigeren, verslagen geschreven en ook het gesprek met de auteur moeten voeren. Het was fantastisch om te doen, maar het heeft ook veel tijd gekost. 

Naast het manuscript heb ik in maart nog twee andere boeken gelezen: Perfecte dood van Helen Fields en Zo lief als de dood van Holly Jackson. Ik heb van beide boeken heel erg genoten. Omdat Zo lief als de dood het laatste deel in de Pip Fitz-Amobi-serie is, bestempel ik dit boek als mijn favoriete boek van de maand maart. Wat zullen we Pip missen. 

Favoriete serie

25 maart was het eindelijk zo ver: Bridgerton seizoen 2 verscheen op Netflix. Hier hebben we zo lang op moeten wachten.

Deze serie speelt zich af rond 1813 en heeft een heerlijk Gossip Girl-tintje. De acteurs zijn erg fijn, de kleding is prachtig en de verhaallijnen zijn van alle tijden. Ondanks dat ik het boek al gelezen heb, geniet ik enorm van alle afleveringen. Ik probeer het wel rustig aan te doen, want anders moet ik weer zo lang wachten. Heb jij deze serie al gezien?

Benieuwd naar de trailer van seizoen 2? Klik hier!

Favoriete dag

Vera en ik WONDR

Mijn favoriete dag was absoluut 3 maart. Samen met mijn lieve vriendinnetje Vera ging ik een dagje naar Amsterdam en die dag was magisch. We hebben heerlijk geluncht bij de Avocadoshow, ontzettend gelachen bij WONDR Experience en lekker op het terras gezeten in het zonnetje. Een dag om nooit meer te vergeten. 

Mocht je meer willen weten over WONDR Experience dan lees je er alles over in dit artikel

Favoriete foto

Gewoon Iloon - Profielfoto

Bij WONDR Experience hebben Vera en ik heel veel foto’s van en met elkaar gemaakt en er zitten ontzettend veel leuke foto’s tussen. Bovenstaande foto is een favoriet en gebruik ik nu op heel veel van mijn kanalen. Het was echt een heerlijke dag en dat zie je af aan deze foto. 

Favoriete artikel

Favoriete verzorgingsproducten

Op 21 maart 2022 kwam het artikel Mijn favoriete verzorgingsproducten online. Een heel ander artikel dan wat je van mij gewend bent, maar ik vond het heel leuk om te schrijven. Ik gebruik eigenlijk best vaak make-up- en verzorgingsproducten, maar had er nog nooit over nagedacht om er over te schrijven. Erg leuk om te doen.

Binnenkort komt er een artikel over herbruikbare wattenschijfjes online die ik nu aan het testen ben voor Bambooo Beauty; een samenwerking waar ik heel blij van word. 

Favoriete verkoop

Normaal deel ik hier mijn favoriete aankoop van de maand, maar ik heb eigenlijk niet veel gekocht deze maand. Heel fijn om eens een paar maanden rustig aan te doen en meer te kunnen sparen. 

Wel ben ik heel druk geweest met het verkopen van spullen op Vinted en afgelopen week heb ik mijn oude rolschaatsen verkocht. Ergens vind ik dat jammer, maar nu hoop ik dat iemand anders  veel plezier aan de rolschaatsen beleeft. Ondertussen spaar ik stiekem voor een nieuw paar… =).

Dit waren mijn favorieten van maart 2022. Het was een heerlijke maand en ik vind het eigenlijk jammer dat de tijd zo snel gaat. 

April wordt ook een mooie maand, want mijn opa wordt 95 jaar, de meivakantie begint eind april en ik zal mijn specialisatie Redactie afronden bij de Schrijversacademie. Ik kijk er naar uit. 

Geniet van je dag!

Liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.