De week in foto’s #88

Wat een heerlijke week heb ik erop zitten. Veel leuke dingen gedaan, lekker gegeten (natuurlijk) en kaarten gescoord voor mijn favoriete boyband. Kijk je mee naar De week in foto’s #88?

Op zondagochtend scheen de zon nog en daar hebben Luna en ik nog even van genoten. De lente was afgelopen week erg ver te zoeken namelijk.
Gelukkig blijven we positief, want er zijn steeds meer bloemetjes te vinden buiten.
Is dit cadeaupapier niet ontzettend leuk? Op zondag gingen we naar ons nichtje toe, want ze vierde haar verjaardag. Kleine meisjes worden groot, want ze is alweer 11 jaar geworden.
Op maandag hadden we een bijzonder eitje tussen de kippeneieren liggen. Betty, onze fazant, is ook weer begonnen met leggen.
Het leukste nieuws van dinsdag =).
Mijn lunch op woensdag: zelfgemaakte eiersalade op een bruin broodje. Genieten!
We hadden prijs in de Nationale Postcode Loterij: acht repen Tony Chocolonely. O, o....
Op woensdagavond had ik een etentje met collega's bij Kook aan de Markt in Geertruidenberg. Er kwamen acht gangen voorbij en het eten was voortreffelijk.
Ik zal niet alle acht gangen laten zien, maar kijk nou toch hoe mooi (en lekker).
Het toetje mag natuurlijk niet missen op de foto. Natuurlijk was het eten heerlijk, maar gelukkig was het ook heel gezellig.
Op bezoek bij collega's om wat nieuwe ontwikkelingen te bekijken. Deze robot had ik het liefst mee naar huis genomen.
Ook op donderdagavond was ik niet thuis, want we hadden een personeelsuitje bij NondeJeu in Tilburg. We hebben gegeten, spelletjes gedaan in Prison Island en...
Jeu de boules gespeeld. Ik word enorm gelukkig van een spelletje Jeu de Boules en ik heb ook nog eens twee keer gewonnen.
Zenuwen, zenuwen, zenuwen. Vriendinnen waren al twee dagen bezig om de goede kaarten te bestellen, maar dat was nog niet gelukt. Op vrijdag zat iedereen klaar voor de reguliere verkoop.
Helaas is het niet op de goedkoopste manier gelukt, maar we hebben kaarten! 9 oktober 2022 staan wij in de Ziggodome vooraan bij de Backstreet Boys. Zoveel zin in!
We sluiten de week af met een gezellig etentje met vriendinnen bij Captain Cook's in Roosendaal. We zaten in de boekenkast, dus daar werd ik erg blij van.

Leuk dat je de tijd hebt genomen om De week in foto’s #88 te bekijken. Ik hoop dat jij ook een fijne week achter de rug hebt.

Komende week ga ik een dagje met Vera op pad en begint het weekend eerder dan normaal. Ik kijk er nu al naar uit =).

Liefs!

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.