De week in foto’s #90

Afgelopen week heb ik veel foto’s gemaakt, dus je bent alvast gewaarschuwd =). Ik heb veel gerolschaatst en kunnen genieten van het prachtige lenteweer, omdat ik maar twee dagen hoefde te werken. Daarnaast heb ik de werkweek afgesloten in de Efteling en begon de meivakantie. Het was een goede week. Kijk je mee naar De week in foto’s #90?

We begonnen de week met Eerste Paasdag en een lekkere lunch. Mislukte croissantjes, verse jus en natuurlijk genoeg eieren.
Wij hadden weinig gepland met Pasen, dus 's middags ben ik lekker gaan rolschaatsen. Zo fijn dat het weer kan.
De rest van de dag lekker op de bank met Luna. Genieten dit!
Op Tweede Paasdag werden we verwend bij mijn schoonzus en neefje. Heerlijk geluncht met z'n allen.
Mike op de fiets en Luna er onhandig voor. Ze vindt dit blijkbaar heel leuk, maar ze loopt eigenlijk alleen maar in de weg.
Op dinsdag had ik een snipperdag, dus kon ik lekker met Luna gaan wandelen in het zonnetje.
Daarna heb ik weer lekker gerolschaatst en Luna ging met me mee.
Ondertussen had ik tijdens het rolschaatsen dit uitzicht: wilde paarden en twee slapende veulentjes.
Kijk nou wie mijn post op Instagram heeft geliket? Bobbie Eden. Zo grappig!
Ik had zin in cake, dus ik bakte een cake. Het beslag vind ik altijd lekkerder smaken dan de cake zelf (al was de cake ook erg lekker hoor).
Schrijven voor mijn blog met een bakje thee en natuurlijk een plakje cake.
Toen Mike en ik van mijn ouders terug naar huis reden zijn we even gestopt bij de pluktuin. Er stonden zoveel mooie tulpen op het veld.
Prachtig toch?
Op donderdag moest ik dan toch weer vroeg op om naar mijn werk te gaan. Het was meteen een behoorlijk druk dagje.
Na een dag hard werken, gingen we op vrijdag met de school naar de Efteling. Wat een straf!
Helaas was het een stuk koeler en heb ik het bijna de hele dag koud gehad. Ondanks de kou had Tessa zin in een ijsje, dus dan nemen we een ijsje.
Op zaterdagochtend ging ik boodschappen doen. In ons dorp hebben we sinds een paar dagen een Boertiek. Hier kan je verse groenten en fruit uit de muur halen. Wat een leuk idee!
De rest van de dag ben ik bezig geweest om mijn acrylnagels eraf te krijgen. Mijn nagelstyliste ligt er even uit en mijn nagels zagen er echt niet meer uit. Wat een rotklus was dit weer. Mijn nagels zien er nu helemaal niet meer uit.
Gelukkig kwam er ook nog een leuk pakketje binnen 's middags. Dit boek heb ik gekregen van New Book Collective en mijn recensie zal binnenkort online komen te staan.
Na een goede sprintrace van Max, was het tijd om pannenkoeken te bakken en te eten. Een goed eind van een zeer fijne week.

Dit was De week in foto’s #90 en ik hoop dat je deze post niet te lang vond =).

Komende week heb ik lekker vakantie en natuurlijk heb ik daar heel veel zin in. Op de planning staat een dagje sauna met mijn vriendinnetje Veerle en met Judith ga ik naar het concert van OneRepublic in AFAS Live in Amsterdam. Eindelijk mag het weer en ik heb er ontzettend veel zin in. 

Ook heb ik volgende week mijn allerlaatste les bij de Schrijversacademie. Ik vind het eigenlijk wel jammer dat het nu ophoudt, maar ik heb heel veel zin in de les. 

Een drukke week dus. Heb jij ook veel op de planning staan? Laat het vooral weten bij de reacties. Geniet er in ieder geval van!

Liefs!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Welkom
Gewoon Iloon - Profielfoto

Leuk dat je een kijkje komt nemen op gewooniloon.com.  Mijn naam is Ilona en ik blog ondertussen alweer drie jaar. Ik ben begonnen met een blog over boeken, maar tegenwoordig schrijf ik over alles wat ik graag met je wil delen (en dat is stiekem best veel). Veel lees- en kijkplezier!

Liefs!

Samenwerken?

Ben jij op zoek naar een leuke samenwerking? Stuur een mailtje naar samenwerken@gewooniloon.com en wie weet kunnen we iets voor elkaar betekenen.

Advertentie
Select Flight 1 2023Select Flight 1 2023
Meer over mij?
Tag Cloud
Populaire berichten

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.