De week in foto’s #92

Het lijkt altijd alsof een week vakantie veel sneller voorbij vliegt dan een ‘gewone’ werkweek. Best wel jammer, toch?  Er stond een hoop op het programma afgelopen week, dus laten we snel gaan kijken naar De week in foto’s #92. Veel lees- en kijkplezier!

Vorige week vertelde ik al over Lux en zijn gebroken poot. Ik heb geen foto's van Lux gemaakt, maar ondertussen is zijn poot geamputeerd. Het gaat heel goed met hem en hij kan zich al goed bewegen. Hij moet nog wel even binnen blijven en rust houden. Hopelijk kan hij snel weer naar zijn familie toe.
Op zondagmiddag kregen we twee logeetjes. Ons nichtje en neefje kwamen twee nachtjes bij ons slapen, maar moesten wel werken voor de kost natuurlijk =).
Gelukkig was er genoeg ruimte voor leuke dingen, want Rae en ik zijn lekker gaan rolschaatsen. Ondertussen waren Mike en Bodi aan de wandel met Luna.
Maandagochtend moesten we vroeg uit bed, want we gingen met z'n vijfjes op bezoek bij opa en oma in Drenthe. Onderweg moesten we wel even pauze houden, want de auto moest opgeladen worden.
Gezelligheid op camping De Bronzen emmer. We hadden enorm veel geluk, want het was heerlijk weer.
Daar hoort ook een potje Jeu de Boules bij natuurlijk. Helaas verloren Rae en ik van de mannen. (Psst... we hebben ze gewoon laten winnen natuurlijk.)
Het was een enorm lange dag op de camping, dus de volgende dag deden we maar rustig aan. We hebben met Luna gewandeld, spelletjes gespeeld en met de diertjes geknuffeld.
's Avonds hadden mijn schoonzus en ik nog een leuke verrassing voor Rae, want we gingen naar de musical 100% Coco in het Chassé Theater in Breda.
Helaas was woensdag geen beste dag, want ik had nergens zin in. Uit ellende heb ik maar weer een cake gebakken.
Gelukkig stapte ik donderdag met mijn goede been uit bed. Samen met Veerle ben ik naar Thermen Holiday in Schiedam geweest. We hebben Bevrijdingsdag in stijl gevierd.
De laatste dag van de vakantie vierden we in de Efteling met familie.
Het sprookjesbos zien door de ogen van een kind is zo bijzonder. Het zijn de kleine dingen waar ik zo enorm gelukkig van word.
Aangezien ik nogal vaak in de Efteling ben geweest de afgelopen weken, weet ik dat er om vier uur een feestje gevierd wordt. Mike en vierden het feestje gezellig mee.
Bodi en Rae zijn alweer een paar dagen weg, maar ik zag pas vrijdagavond dat ze iets op de muur in het toilet geschreven hadden. Lux is het konijn van Rae, dus vandaar haar tekst en Bodi heeft een kaarsje getekend. Zo lief!
Zaterdag stond in het teken van huishoudelijke taken en genieten van het weer en de diertjes. Even rustig aan voordat ik weer mag gaan werken.
Ook kwam er nog een nieuw boek binnen: Brein-Hart-Zijn van Daphne Feller. Erg nieuwsgierig naar dit boek over persoonlijke ontwikkeling. Natuurlijk houd ik jullie op de hoogte.

Dit was De week in foto’s #92. Ik hoop dat je het leuk vond om te zien hoe mijn week eruit zag.

Maandag mag ik weer aan het werk en het wordt meteen een spannende week, want de schriftelijke examens gaan van start. Altijd een bijzondere periode in het voortgezet onderwijs. 

Het wordt komende week prachtig weer, dus ik hoop dat je er lekker van kan gaan genieten. Maak er weer iets moois van.

Liefs!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Welkom
Gewoon Iloon - Profielfoto

Leuk dat je een kijkje komt nemen op gewooniloon.com.  Mijn naam is Ilona en ik blog ondertussen alweer drie jaar. Ik ben begonnen met een blog over boeken, maar tegenwoordig schrijf ik over alles wat ik graag met je wil delen (en dat is stiekem best veel). Veel lees- en kijkplezier!

Liefs!

Samenwerken?

Ben jij op zoek naar een leuke samenwerking? Stuur een mailtje naar samenwerken@gewooniloon.com en wie weet kunnen we iets voor elkaar betekenen.

Advertentie
Select Flight 1 2023Select Flight 1 2023
Meer over mij?
Tag Cloud
Populaire berichten

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.