De week in foto’s #91

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen bij De week in foto’s #91. Afgelopen week was heerlijk, want het was de eerste week van de meivakantie en er stonden allerlei leuke uitjes op de planning. Zullen we maar gewoon gaan beginnen? Veel plezier!

Hee! Wie staat daar nou op het podium? Max Verstappen, zoals het hoort natuurlijk. De week begon erg goed.
Mike en ik hadden zoveel zin in sushi dat we het maar weer besteld hebben. Je moet de vakantie toch goed inluiden toch?
Mijn eerste vakantiedag was een echte baaldag helaas. Ik heb dat vaker als ik net vakantie heb, dus ik heb het gewoon geaccepteerd en het maar laten gebeuren. Gelukkig had ik op dinsdag een lunch gepland met een vriendin. Ik word altijd erg blij van lekker eten, zoals je waarschijnlijk wel weet tegenwoordig.
Na de lunch ben ik achter mijn computer gekropen om een blog te schrijven over mijn favoriete make-up producten. Ik heb genoten van het schrijven van dit artikel.
Ik had me voor de vakantie voorgenomen om de keuken van binnen en van buiten te poetsen. Op Koningsdag zijn we dan ook maar begonnen.
Het was een enorme klus, maar van dit laatje vol kruidenpotjes word ik dan wel weer erg gelukkig.
's Middags ben ik lekker gaan rolschaatsen. Mike heeft geprobeerd een leuke foto van mij te nemen, maar dat is soms onmogelijk.
Even uitrusten samen.
Wij vieren Koningsdag niet uitbundig, maar eten wel taart voor de koning.
Samen met mijn schoonvader ben ik gaan winkelen in winkelcentrum Wijnegem in België. Er werd ons verteld dat het op Koningsdag heel druk was geweest met bezoekers uit Nederland. Het was te merken, want op donderdag was het heel erg rustig.
We hebben het heel gezellig gehad, maar we hebben weinig gekocht.
Tijd voor een kleine shoplog. Onze bruisballen van Lush zijn al een tijdje op, dus ik heb een paar nieuwe gekocht. Ook heb ik een handcrème meegenomen.
Bij ICI Paris vond ik dit prachtige palette van Morphe en ik heb de Magic Drops van Collistar gekocht.
No Make-Up Tag
Kijk nou met wie ik een super leuke date had! Judith en ik gingen samen naar het concert van OneRepublic in AFAS Live.
Wat een heerlijke avond was het. Ten eerste omdat deze band echt fantastisch is en ten tweede omdat het eindelijk weer allemaal kan. Ik ga heel graag naar concerten toe, maar nu was het al meer dan twee jaar geleden. Zo fijn om weer te mogen genieten van live muziek. Op naar de volgende =).
Zaterdag moest ik alweer vroeg naast mijn bed staan, want ik had mijn allerlaatste les bij de Schrijversacademie.
Dit is voorlopig mijn laatste selfie in Utrecht, want het zit erop. Ergens vind ik het fijn, maar ik vind het ook jammer. Ik heb zoveel mogen leren en ik ben er ook achter gekomen dat ik redigeren fantastisch vind om te doen. Daarnaast was onze groep leuk en hadden we een erg goede docent. Ik ga het missen.
Ik had gehoopt op een rustig avondje op de bank, maar dat liep helaas ook iets anders. Lux, een van onze konijnen, bewoog zijn poot niet meer, dus moesten we naar de dierenarts. We kregen slecht nieuws, want zijn poot is op een erg onhandige plek gebroken. Hij heeft voor nu pijnstilling gekregen en maandag moeten we naar onze eigen dierenarts. Hij zal geopereerd moeten worden, maar we weten nog niet wat voor soort operatie. De kans op amputatie is best groot. Omdat de konijnen altijd buiten zitten, weten we niet wat er precies gebeurd is. Het belangrijkste op dit moment is dat hij zo snel mogelijk van de pijn afkomt. Volgende week meer.

Dat was De week in foto’s #91. Het was een heerlijke week en ik ben blij dat ik nog een weekje vakantie heb. Hopelijk loopt het met Lux ook goed af.

Heb jij de afgelopen week ook vakantie gehad? Of ben je alleen vrij geweest met Koningsdag? Ik hoor het graag van je.

Maak er komende week weer iets moois van en hopelijk tot volgende week. 

Liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.