De week in foto’s #93

Na twee heerlijke weken vakantie moest er afgelopen week weer gewoon gewerkt worden. Je vergeet vaak al snel dat je vakantie hebt gehad als je eenmaal weer bezig bent. Toch heb ik een fijne week gehad met mooie momenten. Kijk je mee naar De week in foto’s #93?

Terug in het gewone ritme, dus op zondagochtend om acht uur was het tijd om de hokken van de diertjes schoon te maken. Voor mij een prima start van de dag.
's Middags ben ik gestart in het boek Brein-Hart- Zijn van Daphne Feller. Erg interessant en zeker een aanrader. Komende week zal mijn recensie online komen.
Niet weer toch? Jawel, Max Verstappen reed weer een prachtige race en werd eerste. De race was in Miami en begon om half tien 's avonds Nederlandse tijd. Ik lag dus veel te laat op bed voor mijn doen.
Het was een prachtige week dus mijn collega Tessa en ik begonnen de week goed met een wandeling tussen de middag. Dit is helaas maar een keer gelukt. We proberen het komende week nog eens.
Op dinsdagavond werd het weer laat, want de halve finale van het Eurovisie Songfestival met S10 kwam op tv. Luna en ik hebben S10 aangemoedigd.
Op woensdag kreeg ik een heel leuk mailtje van een uitgeverij met de vraag of ik misschien twee proefopdrachten wilde doen. Zo kunnen ze mijn werk bekijken en kan ik misschien wat opdrachten voor ze gaan doen. Heel erg leuk en spannend.
En ik werd bekendgemaakt als redacteur voor de website Tv Vrouw. Zo leuk! Komende maandag komt mijn eerste column online.
Zoals je misschien weet zijn wij bezig met de tuin en eindelijk werden er weer wat spulletjes geleverd. Dit zijn de verschillende hekken...
... en op vrijdagochtend werden onze korven en stenen geleverd.
Heel erg veel stenen. We kunnen weer aan het werk.
Lux heeft zich verstopt achter zijn moeder, maar hij mocht op vrijdag weer terug naar zijn familie. De dierenarts heeft zijn hechtingen eruit gehaald en hij hobbelt weer lekker rond. Hij is nog een beetje onstabiel, maar ik verwacht dat hij snel weer helemaal de oude is (wel maar met drie poten).
Onderweg naar Nieuw-Heeten om de verjaardag van Andrea te vieren. Eerst even stoppen bij Starbucks,
Op de foto met de jarige. Zo heerlijk om hier weer even te zijn.
Ons slaapplekje voor de zaterdag. Omdat het zo ver weg is, bleven we gezellig slapen.

Dit was De week in foto’s #93 en ik hoop dat je alles weer met plezier gelezen hebt.

Komende week wordt het nog mooier weer en hoop ik mijn rolschaatsen weer eens mee naar buiten te nemen. Daarnaast wil ik heel graag mijn proefopdrachten afmaken en terug naar de uitgeverij sturen. 

Heb jij een leuke week achter de rug of juist voor de boeg? Ik hoor het natuurlijk graag. Maak er in ieder geval weer een prachtige week van.

Liefs!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Gerelateerde artikelen

Welkom
Gewoon Iloon - Profielfoto

Wat leuk dat je op mijn site Gewoon Iloon bent beland. Hier vind je elke woensdag, vrijdag en zondag om 07:00 uur een nieuw artikel. Ik schrijf over boeken, rolschaatsen, reizen, lifestyle en over mijn persoonlijke leven. Neem vooral een kijkje en een reactie achterlaten mag altijd natuurlijk 😊.

Liefs!

Meer over mij?
Tag Cloud
Samenwerken?

Als blogger ben ik altijd op zoek naar nieuwe samenwerkingen. Wil jij samen met mij aan de slag? Mail dan naar info@gewooniloon.com of klik hier.

Recente berichten

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.