#Lijstjes: 10 dingen waar ik dankbaar voor ben

Op dit moment lees ik het boek Brein-Hart-Zijn en daarin wordt beschreven hoe belangrijk het is om dankbaar te zijn. Om even stil te staan bij de dingen waar je wel gelukkig van wordt en energie van krijgt. Natuurlijk wist ik dit al, maar het is fijn om er weer even bewust van te worden. Vandaag deel ik 10 dingen waar ik dankbaar voor ben. Waar ben jij dankbaar voor?

Ik ben dankbaar voor...

… de prachtige mensen die ik om me heen mag hebben. De mensen die mij Ilona laten zijn en elke dag een beetje mooier maken. 

… onze hond Luna, kat Jingo, fazant Betty en alle konijnen, kippen en vissen. Het is elke dag een feestje thuis.

 … het zonnetje dat al weken schijnt. Ik word zo gelukkig van zonneschijn en warmte.

… ons huis. Zes jaar lang hebben wij in de rotzooi gezeten om het huis van ons dromen te bouwen. Het huis is nu meer dan vier jaar af en ik geniet er nog steeds elke dag intens van. Ik kan niet wachten totdat de tuin klaar is.

… mijn blog. Elke minuut dat ik aan mijn blog mag werken is fijn en elke bezoeker die hier komt is een cadeautje. 

Gewoon Iloon - Profielfoto

… de kansen die ik heb gekregen in mijn leven. Ik heb mogen studeren, heb een fantastische baan en hoop snel freelance aan de slag te kunnen. Ik werk er hard voor en daar pluk ik elke dag de vruchten van.

… elk boek dat ik heb gelezen. Ik ben erg blij dat ik een boekenwurm ben en kan genieten van de geschreven taal. Ik gun het iedereen om zichzelf kwijt te raken in een goed boek.

… de lente. De wereld ziet er elke dag een beetje groener uit en daar word ik blij van.

… vrijheid. 

… de persoon die ik nu ben. Ik vind mezelf wel leuk, geloof ik =).

Ik kan eigenlijk nog wel even doorgaan, maar ik zal het voor nu bij deze 10 dingen waar ik dankbaar voor ben houden. 

Waar ben jij op dit moment dankbaar voor?

Liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.