Dierenapotheker.nl: alleen het beste voor je (huis)dier

Als je mij een beetje kent dan weet je dat ik een enorme dierenliefhebber ben en dat we thuis genoeg diertjes hebben rondlopen. Als je voor dieren kiest, vind ik dat je ze ook goed moet verzorgen. De website Dierenapotheker.nl helpt mij daarbij. 

Dierenapotheker.nl
Beertje, een van onze Franse hangoren

Onze beestenboel

Ik weet niet beter dan dat ik altijd met dieren heb geleefd. Katten, honden, kippen en konijnen… er was altijd wel iets te kroelen in de buurt. Liefde voor dieren is er dus met de paplepel ingegoten en ik kan me een leven zonder harige vriendjes niet voorstellen. Ondertussen ben ik stiekem een eigen kinderboerderij aan het inrichten, want op dit moment hebben we zes kippen, vijf konijnen, een fazant, een kat en een hond rondlopen. Daarnaast zwemmen er ook nog een hoop vissen in de vijver. Het liefst zou ik er nóg een hond, twee katten en een varkentje bij willen hebben, maar voor nu laten we het maar even zo. 

Dat mag wat kosten...

Elke week worden de hokken van de kippen en de konijnen schoongemaakt, dus er is hooi en stro nodig. Ook gebruiken we beukensnippers in het kippenhok en strokorrels bij de konijnen. En eten… er gaan hier heel wat kilo’s voer doorheen op een dag. Het kost dus nogal wat om al die beestjes tevreden te houden en ik geef ze het liefst het beste van het beste. Zodra je dieren neemt, weet je dat je er goed voor moet zorgen en dat probeer ik dus ook elke dag te doen. 

Dierenapotheker 2
Luna, onze prachtige Amerikaanse Stafford (en mijn beste vriendinnetje)

Dierenapotheker.nl

Ondanks dat ik het beste wil voor mijn diertjes, probeer ik ook naar mijn portemonnee te kijken. Zo kwam ik op de site van Dierenapotheker.nl terecht. Een fijne website waar ik alles kan vinden om mijn dieren gezond en gevoed te houden.

Deze website is ontstaan door dierenartsenpraktijk Horst. Zo weet ik dat alle producten op de site aanbevolen worden door mensen die er daadwerkelijk verstand van hebben. Luna, onze hond, is bijvoorbeeld allergisch voor van alles en nog wat en heeft daarom hypoallergeen hondenvoer nodig. Naast de bekende merken, kan ik ook makkelijker op zoek naar andere merken en kan ik er op vertrouwen dat de producten goed zijn. Ook voor andere veelvoorkomende problemen kun je terecht bij Dierenapotheker.nl. Zo werken ze bijvoorbeeld met het merk Flexadin als je hond last heeft van gewrichtspijn.

Daarnaast vind ik het natuurlijk heel fijn dat alles thuis bezorgd wordt.

Handig om te weten

Dierenapotheker.nl richt zich vooral op katten, honden, kleindieren (vogels, konijnen, fretten, cavia’s etc.) en paarden. Er zijn altijd leuke aanbiedingen te vinden, er worden dierentips gegeven en je kunt zelfs een voedingsadvies voor je huisdier krijgen. Wil je echt iets weten over de gezondheid van je dier dan is het verstandig om naar de dierenarts te gaan.

Heb je (huis)dieren en ben je op zoek naar een fijne site waar je goed geïnformeerd wordt en de beste producten vindt voor je harige diertjes? Neem dan eens een kijkje op Dierenapotheker.nl

Liefs!

** Dit artikel is een betaalde samenwerking met Dierenapotheker.nl **

4 reacties

  1. Wat een pré dat de website opgericht is door een dierenartsenpraktijk. Dit geeft je vertrouwen in de kwaliteit van het product zodat je dieren precies krijgen wat ze nodig hebben.

  2. Wat een leuk artikel. Ik ga gelijk even op de website kijken, want met mijn twee cavia’s (ja, het zijn er inmiddels twee. Vandaag een post geplaatst!) is het wel fijn om goede plekken te weten voor o.a. voeding etc.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.