Mijn favoriete make-up producten

Een paar weken geleden verscheen het artikel Mijn favoriete verzorgingsproducten online en ik vond het enorm leuk om die post te schrijven. Vandaag komt het vervolg online: Mijn favoriete make-up producten. Nee, ik ben echt geen beautyblogger, maar ik hou wel van make-up. Aan de foto’s is te zien dat ik deze producten veel en vaak gebruik en dat ik er echt fan van ben. Veel leesplezier!

Urban Decay - Naked 2

Urban Decay - Naked 2

Mijn favoriete oogschaduw palette is en blijft Naked 2 van Urban Decay. Ik heb even gezocht, maar volgens mij verkopen ze dit palette niet eens meer. Ik heb aardig wat paletten in huis liggen, maar dit palette pak ik er elke keer weer bij. De kleuren zijn redelijk naturel en ik vind de pigmentatie erg goed. Absoluut mijn nummer 1.

Urban Decay - Naked 2 - favoriete make-up producten

Zoals je ziet heb ik ook een favoriete kleur =).

Nars - Deep Throat

NARS - Deep throat - favoriete make-up producten

Ooit kocht ik van NARS de bekendste blush, namelijk Orgasm. En ja, ik begreep de hype, want ik was/ben dol op die blush. Toch zocht ik ook een blush met iets minder glitter en zo kwam ik uit bij Deep Throat. Tot op de dag van vandaag is dit mijn favoriete blush en ik zoek ook niet meer verder. Natuurlijk weet ik dat er ondertussen misschien andere/betere producten uit zijn gekomen, maar ik vind deze blush nog steeds prachtig. 

NARS - Deep Throat

Heerlijk om een product helemaal op te kunnen maken. 

Benefit - Foolproof brow powder

Benefit - Foolproof brow powder

Voor mijn wenkbrauwen gebruik ik altijd de producten van Benefit. Mijn favoriete product is de Foolproof brow powder. Mijn wenkbrauwen zijn best wel licht, dus ze hebben wat meer kleur nodig. Deze poeder van Benefit werkt heel goed voor mij. Ik ben geen held met mijn wenkbrauwen, dus het is fijn dat het soms zo makkelijk kan zijn.

Foolproof - Benefit

Ik heb heel lang de lichtste kleur gebruikt, maar ik gebruik tegenwoordig alleen de donkerste kleur. Wel met een eigen kwastje, want het sponsje van Benefit werkt  helemaal niet voor mij.

Becca - Champagne Pop

Becca - Champagne Pop - favoriete make-up producten

Ben jij ook zo dol op een mooie highlighter? Ik wel en ik heb er ook veel te veel gekocht de afgelopen jaren. Ik gebruik er tegenwoordig maar een en dat is Champagne Pop (C Pop) van Becca. Helaas is het merk Becca afgelopen jaar failliet gegaan, maar deze highlighter is gelukkig nog wel te koop. Het is zo’n prachtig product om te gebruiken.

C Pop Becca

Als ik deze highlighter op heb dan voel ik me altijd een stukje mooier.

Urban Decay - All Nighter

Urban Decay - All Nighter

Om al mijn favoriete make-up producten ook de hele dag mooi te laten zitten, gebruik ik de All Nighter setting spray van Urban Decay. Ik heb dit product al meerdere keren gekocht, omdat het goed werkt en ik het een prettig product vind. Het is volgens mij ook een heel erg bekend product, omdat het zo goed is. Urban Decay is misschien wel mijn favoriete make-up merk, want er ligt nog veel meer Urban Decay in mijn make-up kast.

 

Nu denk je misschien dat ik elke dag vol in de make-up zit, maar dat is niet zo. Ik vind het heerlijk om soms helemaal los te gaan met mooie producten, maar er zijn genoeg dagen dat ik naar buiten ga met alleen mascara op. 

Dit waren al mijn favoriete make-up producten van dit moment. De perfecte mascara ben ik nog aan het zoeken en ik kan nog helemaal niet overweg met foundation (ik weet ook niet of ik dat per se wil =) ).

Heb jij een product waar je echt al jaren heel erg blij mee bent? Laat het me weten, want ik ben altijd op zoek naar nieuwe, mooie producten. 

Liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.