Mijn favorieten van april 2022

Eigenlijk komt deze post drie dagen te vroeg, want de maand april is nog in volle gang. Toch heb ik besloten om nu al terug te blikken naar de afgelopen maand, omdat het net iets beter uitkomt in mijn planning. Soms moet je als blogger keuzes maken =). April was een prima maand en ik neem je vandaag mee naar al mijn favorieten van april 2022. Kijk je mee?

Favoriete boek

Een vorstelijk aanbod - Bridgerton - Julia Quinn - Boekerij

Over mijn favoriete boek hoef ik niet zo heel lang na te denken, want dit boek las ik binnen twee dagen uit. Bridgerton – Een vorstelijk aanbod van Julia Quinn moest ik lezen, nadat ik de laatste aflevering van seizoen 2 op Netflix had gezien. Wat een fantastische serie. Ik vind de boeken heerlijk om te lezen, maar de tv-serie is ook echt heel goed. 

Sowieso heb ik wel een goede leesmaand achter de rug, want ik heb vijf boeken met veel plezier gelezen. Fijn, want maart was niet zo’n goede leesmaand.

Favoriete serie

Helaas kan ik de serie Bridgerton niet nog een keer noemen (nu doe ik het lekker toch), dus ik kies voor de serie Emily in Paris.

Tijdens de vliegreis naar New York in december ben ik begonnen met de eerste afleveringen van seizoen twee, maar ik heb de serie niet meer afgekeken. Ergens in april had ik een flinke baaldag en toen besloot ik de laatste zes afleveringen te kijken. Mijn humeur klaarde per aflevering op en van een baaldag was geen sprake meer. Wat een fijne serie.

De serie speelt zich af in Parijs, de kleding die gedragen wordt is prachtig en er zit veel humor in de serie. Welke ingrediënten heb je nog meer nodig? Absoluut een aanrader!

Favoriete dag

13 april was een heerlijke en bijzondere dag. Ten eerste omdat opa jarig was en 95 jaar werd. Ik ben zo trots op opa en dankbaar dat ik mijn opa nog in mijn buurt heb. Gelukkig is hij nog heel fit en kan hij bijna alles zelf nog doen. Op naar de honderd!

Ten tweede was 13 april een fijne dag, omdat ik met mijn vriendinnetje Vera overdag naar de Efteling ging. Lekker gekeuveld samen, goed gegeten en leuke attracties bezocht. Ik ben zo blij dat ik tegenwoordig op woensdag niet meer hoef te werken en meer tijd heb voor andere dingen. Het doet me erg goed.

Favoriete foto

De lente is in het land en dat betekent dat ik weer veel en vaak kan rolschaatsen. Ik ben er zo ontzettend van aan het genieten.

Vijftien minuten rijden van ons huis staat een windmolenpark en daar kan ik heerlijk rolschaatsen. Mike en Luna gaan soms ook mee en dan krijg je dit soort foto’s. Deze foto vind ik echt leuk.

Favoriete artikel

Herbruikbare wettenschijfjes van Bambooo Beauty

In april had ik een leuke samenwerking met Bambooo Beauty over herbruikbare wattenschijfjes en ik ben trots op dit artikel. Ik vind de wattenschijfjes echt heel fijn en gebruik ze elke dag. Daarnaast vind ik het erg leuk dat ik af en toe een samenwerking heb. Ik werk heel hard aan mijn blog en dan is het leuk om te zien dat bedrijven met je willen samenwerken. Hopelijk was dit niet mijn laatste samenwerking =).

Het artikel over de herbruikbare wattenschijfjes vind je hier

Favoriete aankoop

Het geld is uitgegeven en ze behoren nu al tot mijn favoriete aankopen van het jaar, maar ik heb ze nog niet in huis: mijn nieuwe Moxi Jack rolschaatsen. Ik ben zo blij dat ik deze rolschaatsen gekocht heb, want ik heb er heel lang over getwijfeld. Helaas moet ik er een paar weken op wachten, want ze zijn op dit moment niet leverbaar. Jammer, maar dat hoort een beetje bij dit merk

Ik ben nog steeds heel blij met mijn andere rolschaatsen, maar die wil ik meer voor binnen gaan gebruiken. De Jack is een stevigere rolschaats en kan wat meer aan. Ik hoop dat ze snel binnenkomen.

Dit waren mijn favorieten van april 2022 en zoals je misschien wel ziet heb ik een erg goede maand gehad. Heb jij ook zo genoten van deze maand?

Liefs!

2 reacties

  1. Die foto van jou en Luna is inderdaad ook prachtig!
    Helaas staat je favoriete avond er nog niet bij, aangezien die vanavond gaat plaatsvinden ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.