Favorieten november 2020

November is ondertussen al acht dagen voorbij, maar ik had nog geen tijd gevonden om mijn favorieten te delen. November was een hectische maand, daarentegen ook een erg fijne maand. Het is druk geweest op het werk (die vakantie kan niet snel genoeg beginnen) en thuis was het eigenlijk ook een drukte van belang. November is sowieso een top maand, want in die maand ben ik jarig. En laat ik nou net dol zijn op mijn eigen verjaardag =).

Ondanks dat het wat later in december is, neem ik je toch mee naar mijn favorieten van november 2020. Zoals gewoonlijk begin ik bij mijn favoriete boeken en neem ik je daarna mee naar mijn andere favoriete items. Laten we beginnen…

BOEKEN
Favnov2

Vanwege alle drukte heb ik een slechte leesmaand gehad. Ik heb namelijk maar drie boeken gelezen en dat is zelfs voor mijn doen een beetje weinig. Alle drie de boeken komen wel in mijn favoriete lijstje, dus dat is dan wel weer fijn.

Ik ben de maand begonnen met Twaalf dagen voor kerst van Jenny Bayliss. Ik mocht dit boek lezen van Uitgeverij Luitingh-Sijthoff en heb er van genoten. Het is een heerlijk boek om te lezen als het buiten vroeg donker is en de kaarsjes weer aan kunnen. Het was niet mijn topfavoriet, maar hij verdient hier zeker wel een plekje.

Mijn tweede boek deze maand was Zomerburen van Rianne Robben. Een redelijk kort verhaal, heel erg Nederlands en erg prettig om te lezen. Van dit boek heb ik enorm genoten en ik vond het jammer dat het vrij snel uit was. Ik vind dit boek zeker een aanrader.

Mijn laatste boek van de maand was ook de leukste van de drie: Elle & Darcy van Alexandria Bellefleur. Ook dit boek past precies bij dit seizoen en leest heerlijk weg. Ik ben echt een beetje mijn hart verloren aan deze twee dames. Heb je zin in een fijne feelgood/roman? Kies vooral dit boek. Dit boek mocht ik lezen van Uitgeverij Zomer & Keuning.

ANDERS
Nieuw speeltje voor mijn foto's. Via AliExpress heb ik een fotolamp gekocht, omdat ik op donkere dagen lastig foto's kan maken. Maar eens kijken hoe dit werkt. Tot nu toe ben ik best tevreden voor 14 euro.

De dagen worden korter en op dit moment ga ik naar mijn werk in het donker en kom ik weer thuis in het donker. Ook zijn er dagen dat het de hele dag regent en het licht in huis dus niet goed genoeg is om foto’s te maken. Ik ben op zoek gegaan naar een fotolamp om eens te kijken of dat iets zou kunnen doen voor mij. Voordat ik veel te veel geld uitgeef aan een dure lamp, wilde ik eerst weten of het wel handig is om zo’n lamp te gebruiken. Via AliExpress vond ik deze lamp en ik moet zeggen dat ik er nog geen seconde spijt van heb. In alle omstandigheden heb ik nu veel beter licht en dat houdt in dat ik zelfs ’s avonds foto’s kan maken. Hoe fijn is dat? Ik kan hem nu helaas niet meer vinden op AliExpress, maar er zijn er genoeg om uit te kiezen mocht je het interessant vinden.

47.6.2

Make-up, ik ben er dol op. Ik ben er helemaal niet handig mee en ik snap er soms geen saus van, maar ik vind het heerlijk om ermee aan de slag te gaan. Op YouTube zoeken naar tutorials vind ik dan ook heerlijk. Mijn favoriet is natuurlijk NikkieTutorials en toen zij aankondigde dat ze haar eigen palet uit zou gaan brengen werd ik natuurlijk meteen enthousiast. Vanwege een verkeerde levering duurde het helaas iets langer dan gepland, maar uiteindelijk viel het palet in november op de deurmat. De kleuren zijn prachtig, de glitters helemaal top en je kan met dit palet alle kanten op. Ik ben fan!

47.7.1

24 november ben ik gestart met mijn opleiding bij de Schrijversacademie. Mijn eerste les was helemaal fantastisch en ik ben erg blij dat ik deze stap heb genomen. Het is wel hard werken, want ik moet elke week huiswerk maken en soms ook feedback geven op het werk van mijn studiegenoten en daar moet ik echt tijd voor vrij maken elke week. Dat wist ik natuurlijk van te voren. Ondertussen heb ik al drie opdrachten gemaakt en leer ik nu al erg veel. Grappig is dat je alles wat je leert meteen herkent in de boeken die je leest. Ik houd jullie op de hoogte.

Kobo H20

Mijn eerste verjaardagscadeautje van mijn lief was deze prachtige Kobo Libra H20 en wat ben ik hier blij mee. Al jaren had ik een e-reader, maar dat scherm was niet zo helder en soms moest ik wel vijf keer tikken op het scherm voordat hij eindelijk naar de volgende bladzijde ging. Tijd voor een nieuwe en mijn oog was al even gevallen voor dit prachtige exemplaar. Die knopjes zijn echt zo fijn! Hier ga ik jaren plezier van hebben.

48.5.5

Van mijn ouders kreeg ik deze adventskalender van Rituals en dat is ook zeker een favoriet. Twee jaar geleden had ik deze kalender ook en elke ochtend werd ik blij van de cadeautjes die eruit kwamen. Toen mijn ouders dit jaar vroegen wat ik voor mijn verjaardag wilde, hoefde ik niet heel lang na te denken. Elke ochtend is een klein feestje =).

48.6.4

Een dag na mijn verjaardag kwam er nog een cadeautje binnen. Deze prachtige foto van onze bruiloft is gedrukt op acrylglas en hangt nu te stralen in ons huis. Hier ben ik meer dan blij mee. Het is één van mijn favoriete foto’s =). Ik ben een heel verwend meisje met de liefste man op aarde <3.

Dit waren mijn favoriete items van de maand november. December staat vooral in het teken van Kerstmis, maar ik hoop alleen cadeautjes te mogen geven. Ik heb weer even genoeg gehad en ik vind het enorm leuk om andere mensen blij te maken. 

Heb jij iets gekocht of gelezen in de maand november waar je helemaal blij van bent geworden? Ik ben erg benieuwd. Een berichtje achter laten mag altijd. Ik wens je een fijne maand december.

Liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.