Formule 1 2024: het nieuwe seizoen begint nu!

Als je af en toe naar De week in foto’s kijkt dan weet je dat ik dol ben op de Formule 1. Het nieuwe seizoen 2024 is officieel begonnen en de eerste race staat op het punt om te beginnen. Waarom kijk ik hier in hemelsnaam naar?

Formule 1 2024

Mijn broer keek vroeger graag naar de MotoGP en dan keek ik wel eens mee. Toen ik Mike leerde kennen, kwam ik aanraking met de Formule 1. Vervolgens reed Max Verstappen in 2015 voor Torro Rosso zijn eerste race en sindsdien heb ik maar heel weinig races gemist en plan ik mijn weekenden ook om de Formule 1 heen. Ja, ik ben fan!  

Een echte gekkie ben ik ook niet, want ik kijk niet altijd naar de vrije trainingen en weet ook niet alles over de verschillende auto’s of circuits. Ik probeer de kwalificatie te kijken en de race kijken Mike en ik sowieso. Commentaar tijdens de race geef ik ook graag, maar daar is niet iedereen van onder de indruk 🙈.

Mooi en gezondMooi en gezond

Formule 1 2024: wat verwacht ik?

Ik ben echt fan van Max, dus natuurlijk hoop ik dat hij komend jaar weer kampioen wordt. De testdagen gingen heel goed voor Red Bull, maar de eerste vrije trainingen een stukje minder. Ik ben heel benieuwd naar Ferarri en Mercedes en ook Astin Martin lijkt goed te starten. Daarnaast weten we nog niet of ieder team alles al heeft laten zien. De eerste kwalificatie en race zijn daarom erg belangrijk en ik ben heel benieuwd hoe de verhoudingen zullen zijn. We hebben 24 races te gaan, dus er kan in al die maanden een hoop gebeuren. Ik zal in ieder geval mijn Red Bull shirt gaan dragen 2 maart. Wie weet brengt het geluk.

Kijk jij naar de Formule 1 in 2024? Zo ja, ben jij ook team Max of juist niet? Ik hoop dat het weer een prachtig seizoen wordt en ga er absoluut van genieten. 

Liefs!

4 reacties

  1. Ik kijk meestal wel (half) mee met mijn man. Maar afgelopen jaar vond ik er weinig aan. Als er dit jaar weer meer spanning in zit, zal ik misschien ook wel weer aan de buis gekluisterd zitten. En natuurlijk ben ik voor Max. Who else?

  2. Ik denk ook dat Max dit jaar kampioen gaat worden 🏆 Maar ik hoop dat hij wel concurrentie krijgt, van onder andere Norris, Leclerc en misschien Pérez. Zou mooi zijn, als de titelstrijd in de laatste wedstrijd van dit jaar wordt beslist.
    Al eens gezien dat ik ook artikelen schrijf over de Formule 1? Dit is de blog, die het meest bekeken en gelezen is: https://ikbenfanvan.wordpress.com/2020/11/29/de-heftigste-formule-1-crash-van-het-jaar/

    1. Gezonde concurrentie dan? Max duidelijk vooraan met af en toe een beetje spanning? Anders kan ik het niet aan, denk ik. Ik zal zo eens een kijkje nemen op je site, Peter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.