De week in foto’s #184

De maand februari ligt ondertussen achter ons en de maand maart is begonnen. Voel jij de lente ook al een beetje komen? Ik kijk er enorm naar uit en vind het heel fijn dat de dagen al wat langer worden. Kom, ik laat je de laatste dagen van februari en de eerste van maart zien in De week in foto’s #184.

9.24.1 - De week in foto's #184
Terwijl wij de hokken aan het schoonmaken waren, hadden Ozzy en Panda een onderonsje.
9.24.2 - De week in foto's #184
Zondag = flitsdag. Ik ben al bijna twaalf weken aan het flitsen, dus ik zal binnenkort mijn eindoordeel over het IPL-apparaat met jullie delen.
9.24.3 - De week in foto's #184
Als de zon schijnt dan moet er gewandeld worden. Er komen steeds meer mooie dagen aan en daar word ik echt gelukkig van. Doei regen!
9.24.4 - De week in foto's #184
Woensdag was het tijd om te trakteren, omdat elk succes(je) gevierd mag worden. Februari was een fantastische maand voor mijn blog én ik heb een opdracht binnen om een website te bouwen.
BoekenBoeken
9.24.5 - De week in foto's #184
Het eerste ei van onze kippen lag op schrikkeldag in het kippenhok. Een mooie afsluiting van een fijne maand.
9.24.6 - De week in foto's #184
Ik heb echt mijn best gedaan om heel lang te doen over Gossip Girl, maar ondertussen heb ik de laatste aflevering alweer gezien. Zo balen. Zal ik gewoon meteen opnieuw beginnen?
9.24.7 - De week in foto's #184
Vrijdagochtend stond ik weer heel lang in de virtuele wachtrij bij Ticketmaster...
9.24.8 - De week in foto's #184
... maar gelukkig hebben we kaarten. 19 augustus zie ik Justin Timberlake eindelijk op het podium staan. Ik kijk er nu al naar uit.
9.24.9 - De week in foto's #184
Ik was het helemaal vergeten, maar ik ben 40 geworden en dat betekent dat ik weer mee mag doen met het bevolkingsonderzoek naar baarmoederhalskanker. Afgelopen week heb ik de zelftest besteld en hij is ook al op de deurmat gevallen. Zo goed dat dit kan in Nederland.
9.24.10 - De week in foto's #184
Mike en ik gingen zaterdag op pad voor bomen in onze tuin. We kwamen terecht bij een boomkwekerij in Oudenbosch en werden ontzettend fijn geholpen. Binnenkort staan de eerste boompjes in de tuin.
9.24.11 - De week in foto's #184
We zijn meteen maar gaan lunchen vlakbij deze prachtige basiliek. Helaas viel het eten een beetje tegen.
9.24.12 - De week in foto's #184
Eindelijk is het Formule 1 seizoen weer begonnen en de eerste twee races zijn op zaterdag in plaats van op zondag. Ik vond het natuurlijk enorm spannend, maar Max heeft gewoon gedaan wat hij moest doen. Held!

Bedankt voor het lezen van De week in foto’s #184. Het was een prima en rustig weekje. 

Komende week staat er eigenlijk ook niet zoveel op de planning. Ik heb op woensdag een belangrijke afspraak waar ik nog niets over wil zeggen 🙈 en in het weekend gaan we naar vrienden in Nieuw-Heeten. 

Heb jij leuke plannen voor komende week? 

Liefs!

8 reacties

  1. Rustige weken zijn ook wel lekker toch! Je kan niet altijd maar (sociaal) aan staan. Hier ook weinig bijzondere plannen komende week. Maar dat is helemaal oke!

  2. Een week waarin je een tompouce eet is een topweek! En verder heb je ook leuke dingen gedaan zie ik. Ik verwacht niet heel veel bijzonders deze week, behalve dat ik in mijn uppie ben, mijn man T. is een weekje weg. Ik moet gewoon werken dus erg veel zal ik er niet van merken. Alleen een beetje saai ’s avonds, maar dan kijk ik een beetje tv, dingen die hij niks vind zoals Ik Vertrek. Absence makes the heart grow fonder en zo is het maar net. Nu mis ik hem nog niet, maar na een paar dagen…. .dan wel hoor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.