Wacht op mij – Jennifer L. Armentrout

Wacht op mij van Jennifer Armentrout kreeg ik opgestuurd van een veel te lieve collega. Zij weet dat ik dol ben op de boeken van Mona Kasten en dacht dat ik deze serie ook wel zou kunnen waarderen. Heeft ze gelijk?

Wacht op mij - Jennifer L. Armentrout - Zomer & Keuning

‘Plotselinge woede kwam in me op, prettig en vertrouwd, en verdreef de paniek en verwarring. Ik klampte me er wanhopig aan vast en kon weer praten. ‘Laat. Me. Nu. Los.’

Blauwoog liet zijn arm onmiddellijk zakken.’

Kerst 2022Kerst 2022

Flaptekst

‘Cam is sexy, lief, en eh… hadden we al gezegd dat hij een droomman is? Toch lukt het Avery niet om zich voor hem open te stellen. Ze is naar een universiteit zo ver mogelijk van huis gegaan omdat ze wilde vluchten voor haar verleden. Een verleden dat zichtbaar is op haar lichaam, maar dat ze koste wat het kost wil verbergen. Het is dus niet de bedoeling dat iemand te dichtbij komt. En al helemaal niet Cam…’

Mijn mening

Kijk, als ik dit boek in een winkel zou zien liggen dan weet ik zeker dat ik er voorbij loop, want dit soort omslagen trekken mij helemaal niet. Het doet me denken aan de boekjes van de Bouquet-reeks en die sla ik heel graag over. 

Gelukkig voor mij kreeg ik dit boek van mijn collega en zij was er zo enthousiast over dat ik vrijwel meteen in dit boek begonnen ben. Don’t judge a book by it’s cover…

Wacht op mij van Jennifer Armentrout past in het rijtje bij de boeken van Mona Kasten en de After-serie van Anna Todd. Als je me een beetje kent, weet je dat ik dol ben op die boeken en Wacht op mij bleek weer een schot in de roos te zijn. 

Ik vind het heel leuk dat Jennifer Armentrout gekozen heeft voor de ideale schoonzoon in plaats van een bad boy. Cam is vanaf de eerste dag lief, aardig, leuk en (in mijn hoofd) ontzettend knap. Ook Avery is goed neergezet en komt over als een leuke meid. Dit liefdesverhaal bevat de nodige drama, maar Cam maakt het verhaal soms ook een stuk luchtiger. Wat een leukerd 🙈.

Ik had nog nooit een boek van deze auteur gelezen, maar ze schrijft heel prettig. Je vliegt door de pagina’s heen en het is spannend op de juiste momenten. Ik had dit boek sneller uit kunnen lezen, maar ik heb het af en toe bewust opzij gelegd. Van mooie boeken moet je zo lang mogelijk genieten. 

Wacht op mij van Jennifer Armentrout is het eerste deel van zes boeken. Natuurlijk ligt ondertussen deel twee al op mij te wachten. Mocht je de boeken van Mona Kasten en Anna Todd graag lezen dan is Wacht op mij zeker een dikke aanrader. 

Liefs!

Titel: Wacht op mij | Auteur: Jennifer L. Armentrout | Uitgeverij: Zomer & Keuning 
336 pagina’s |

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.