2022 in een notendop

Nog maar een paar dagen en we beginnen een nieuw jaar. Tijd om even terug te blikken op 2022. Er waren hoogtepunten, dieptepunten en tussendoor veel leermomenten. Dit is mijn 2022 in een notendop.

New York

1 januari 2022 werden we wakker in New York, mijn favoriete plekje op deze aardbol. Helaas bleek later op de dag dat ik corona had en viel de vakantie een beetje in duigen. Gelukkig hadden we al een paar heerlijke dagen achter de rug en kennen we de stad ondertussen aardig goed. Toch kan ik niet wachten om weer terug te gaan 🙈.

Tijdens deze reis heb ik een online dagboek bijgehouden. Mocht je het leuk vinden om over onze avonturen te lezen, klik dan hier

2022 in een notendop - NYC

Mijn bedrijf Gewoon Iloon

2022 in een notendop - KVK

Eind februari heb ik me ingeschreven bij de Kamer van Koophandel: Gewoon Iloon is een bedrijf geworden. 

Mijn plan was om als freelance redacteur aan de slag te gaan, maar ondertussen zijn de plannen veranderd. Ik wil me verder ontwikkelen als blogger en doen wat ik het allerleukst vind: schrijven. Misschien was ik iets te enthousiast om me meteen in te schrijven bij de KVK, maar ik weet zeker dat dromen uit gaan komen. Hier vertel ik in 2023 meer over. 

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Adele in Londen

30 juni vloog ik samen met mijn lieve vriendinnetje Andrea naar Londen. Ten eerste was het heel leuk om weer met haar op pad te gaan, ten tweede blijft Londen een enorm leuke stad…

Londen - 2022 in een notendop
Adele - 2022 in een notendop

… en ten derde gingen we 1 juli samen naar het concert van Adele in Hyde Park. Dit was absoluut de mooiste dag van 2022 en het concert was magisch. Als ik aan deze dag terugdenk, verschijnt er spontaan een glimlach op mijn gezicht.

Ook van deze dagen heb ik een online dagboekje bijgehouden. Klik hier. 

Zomervakantie thuis

Afgelopen zomer zijn wij niet weggeweest, omdat de tuin aangepakt moest worden. We hebben korven geplaatst en gevuld, het hok van de dieren is vernieuwd, de omheining staat, we hebben een oprit en het straatwerk ligt er voor een deel in. Helaas zijn we nog niet klaar, maar het begint wel ergens op te lijken. Zo fijn!

Tuin - 2022 in een notendop

Pech en gezondheid

Na de zomervakantie had ik zin om weer te gaan werken, maar helaas klapte er een vrachtwagen tegen mijn auto aan. Met een hersenschudding en een whiplash tot gevolg waar ik tot op de dag van vandaag nog steeds last van heb. Het gaat gelukkig de goede kant op, maar het is een lange, en vooral rare, weg geweest. 

De liefde die ik heb gekregen van familie, vrienden en collega’s is ongekend. Ik ben een rijk mens. 

Gezondheid - 2022 in een notendop

Gouden momenten

Vera - 2022 in een notendop

Er is zoveel om dankbaar voor te zijn, dus ik blik nog even terug op een paar mooie momenten.

In de voorjaarsvakantie ging ik met mijn lieve vriendinnetje Vera naar WONDR Experience in Amsterdam. We hadden geen idee wat we moesten verwachten, maar we hebben uiteindelijk ontzettend veel lol gehad. Daarnaast was de hele dag in Amsterdam gewoon fantastisch. 

Helaas is het ondertussen veel te lang geleden dat ik op mijn rolschaatsen heb gestaan, maar ik heb mooie rolschaatsdagen achter de rug gelukkig. Ik hoop snel weer te kunnen rollen buiten.  

Rolschaatsen - 2022 in een notendop

Natuurlijk heb ik heel veel tijd met onze diertjes doorgebracht. Zeker op slechte dagen vond ik het heerlijk om te kroelen met Luna, Jingo en de konijnen.

Helaas hebben we dit jaar afscheid moeten nemen van Lux, een van de konijnen. Helaas hoort dat er ook bij.

Ed Sheeran - 2022 in een notendop
Miek - 2022 in een notendop

Na alle ellende rondom corona konden we dit jaar eindelijk weer naar concerten toe en dat heb ik dan ook zeker gedaan. Twee weken na Adele ging ik met Miek naar Ed Sheeran. Genieten met een hoofdletter G.

Juud + 2022 in een notendop

Ook met Juud heb ik leuke dingen gedaan het afgelopen jaar, zoals een avondje OneRepublic.

Daisy is ook in ons leven gekomen in 2022. Sindsdien hebben mijn scootertje en ik al vele kilometers gemaakt samen. 

Familie - 2022 in een notendop

2022 was niet altijd leuk en gezellig, maar gelukkig heb ik altijd veel lieve mensen om me heen gehad. Mijn schoonvader die altijd voor mij klaarstaat, mijn ouders die onvoorwaardelijk van mij houden en natuurlijk mijn lief ❤️. Wat een geluk.

2022 in een notendop: prachtig, heftig, fantastisch, verdrietig en leerzaam. Er waren dagen met veel tranen, maar gelukkig ook met heel veel lol. Het is ook bizar hoe snel de tijd gaat, toch?

2023 ziet er veelbelovend uit, maar daar vertel ik later meer over. 

Hoe kijk jij terug op 2022?

Liefs!

2 reacties

  1. Ondanks je ongeluk heb je toch een gezellig jaar achter de rug. Hopelijk kun je volgend jaar ook weer leuke dingen gaan ondernemen en zullen je whiplash klachten nog minder worden (of helemaal weg). Fijne jaarwisseling en een mooi 2023!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.