Mijn 10 geluksmomentjes van augustus

Augustus was een heerlijke maand en ik heb heel veel mooie momenten gehad. Ik zet mijn zeven geluksmomentjes van augustus voor je op een rij en vind het ook heel leuk om jouw geluksmomentjes terug te lezen. Laten we snel beginnen. 

  • Het mooiste momentje van de maand was natuurlijk een moment in Kroatië. Heel onze vakantie was geweldig. Op 11 augustus haalde ik heel vroeg een croissantje bij de bakker en liep ik naar het water toe. De zon was net op, het water was rustig en ik was bijna helemaal alleen. Intens genieten.  
Geluksmomentjes augustus 1
  • Na twee weken genieten reden we weg van het eiland Krk en gingen we een bezoekje brengen aan mijn broer en zijn gezin. Mijn nichtje en neefje wisten helemaal niet dat we kwamen, dus ze waren enorm verrast toen ze ons zagen. Een geluksmomentje om nooit te vergeten. 
  • Thuiskomen van vakantie is ook altijd een feestje. Luna was zo blij dat ze niet wist waar ze het zoeken moest. We hebben enorm met haar gekroeld en ook met alle andere diertjes natuurlijk.
  • Deze vakantie stond in het teken van suppen. Voor de vakantie hebben Mike en ik twee supboarden aangeschaft en we hebben er al veel plezier aan beleefd. Ik wist niet dat ik het zo leuk kon hebben op het water.
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Geluksmomentjes augustus 2
  • Natuurlijk had ik eind augustus nog helemaal geen zin om te gaan werken, maar ik heb zoveel leuke collega’s dat het stiekem weer een klein feestje is elke dag.
  • Even terug naar die vakantie 🙈. We hebben in totaal 8 dagen gereisd en elke avond was het een geluksmomentje als we veilig op een camping stonden. Mike heeft echt heel erg goed gereden en alles is nog heel en in goede staat. Fijn!
  • Na een, toch wel lastig jaar, heeft mijn vriendinnetje Vera afgelopen week haar diploma op kunnen halen en ik mocht mee. Ik ben zo trots op haar!
geluksmomentjes augustus 3

Zeven geluksmomentjes zoeken in de maand augustus was eigenlijk nog best moeilijk. Ik had er wel 31 op kunnen schrijven (ik denk dat niemand het dan nog zou lezen, denk je wel?). Ik hoop dat september net zo’n mooie maand mag worden. 

Wat is jouw mooiste geluksmomentje van augustus?

Liefs!

2 reacties

  1. Wat een leuke geluksmomentjes! Logisch dat het voornamelijk in het teken van je vakantie staat. Dat zal bij mij ook wel zo zijn met mijn volgende artikel! Helemaal niks mis mee, zoals Olof zou zeggen 😛

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.