Gewoon Iloon babbelt #6

De lente is officieel begonnen, het zonnetje schijnt eindelijk weer en ik vond het wel weer eens tijd worden om even gezellig bij te kletsen. Pak een bakje koffie of thee en neem je tijd voor Gewoon Iloon babbelt #6.

Gewoon Iloon babbelt #6

Pak een bak thee en klets mee...

Ik zal eerst vertellen hoe het met mij gaat. Ondertussen is het zeven maanden geleden dat ik aangereden werd en eindelijk kan ik zeggen dat ik flinke stappen aan het zetten ben. Ik werk nu vier dagen in de week en vier uurtjes op een dag. Aangezien ik best wel een eindje moet rijden, ben ik zes uur van huis.

Het is op school een gekkenhuis, dus ik sta meteen aan als ik aankom. Zolang ik aan het werk ben, heb ik nergens last van. Ik merk vaak pas dat ik moe ben als ik thuiskom en heb af en toe echt nog wel een middagslaapje nodig. Ondertussen vind ik dat ook helemaal prima en geef ik mijn lijf de rust die het nodig heeft. Het is nog steeds een beetje balanceren tussen actief zijn en rust nemen, maar het gaat echt de goede kant op.

Autorijden is best lang een ding geweest, maar ook dat gaat elke dag een beetje beter. Ik rijd 120 kilometer op een dag als ik naar mijn werk ga, dus ik kan genoeg oefenen. Ik ben nog steeds niet dol op files en raak lichtelijk in paniek als iemand opeens begint te remmen, maar het wordt minder. Mike en ik gaan binnenkort kijken voor een andere (vooral grotere) auto, zodat ik me misschien iets minder kwetsbaar voel. Zin in!

BoekenBoeken

Koekje erbij?

Ben jij ook zo blij dat de lente eindelijk aangebroken is? Er is zoveel regen gevallen in de afgelopen weken dat ik denk dat er geen wolk meer in de lucht kan hangen. Iedereen wordt vrolijker als de zon schijnt, dus wat mij betreft blijft het nog een tijdje zo (oké, iets warmer mag wel).

Ik heb niet heel veel plannen voor de lente, maar wil absoluut het rolschaatsen weer gaan oppakken. Het is nu echt te lang geleden en ik vraag me af of ik het nog wel kan. Zo niet, dan leer ik het mezelf wel weer aan 😊.

Over iets meer dan twee weken is het meivakantie, maar eigenlijk heb ik daar nog helemaal geen plannen voor gemaakt. Ik hoop wat af te kunnen spreken met vriendinnen, aan mijn blog te kunnen werken en verder maar zien wat de dagen me brengen. Even niets is altijd goed.

Heb jij leuke plannen voor de lente?

Rolschaatsen - Gewoon Iloon babbelt #6

Gewoon Iloon babbelt nog even door...

Misschien heb je het vorige week gelezen in De week in foto’s #136, maar ik ben in de maand maart over de duizend unieke bezoekers gegaan. Ik ben zo trots als een pauw en heb het gevierd met taart.

Het gaat sowieso goed met mijn blog. Er zijn wat betaalde samenwerkingen geweest en ook loopt het goed met de affiliate linkjes. Ik verdien er geen duizenden euro’s mee, maar als ik mijn blog kan bekostigen dan ben ik al heel erg blij. Ik vind het na al die jaren nog steeds enorm leuk en dat had ik nooit verwacht. 

Bedankt dat je af en toe mijn site bezoekt en ik hoop dat je dat blijft doen. Het wordt enorm gewaardeerd!

Nog een klein moment van rust

Heb jij je zomervakantie al geboekt? Afgelopen jaar zijn wij niet op vakantie geweest, dus wij hadden in november alles al in kannen en kruiken voor de zomer van 2023. Ik word namelijk geen leuker mens als ik niet op vakantie ben geweest. Wij gaan eind juli weer naar Kroatië en dit keer naar het eiland Krk. Dit schijnt een prachtig eiland te zijn en stond al enige tijd hoog op mijn lijstje. We gaan met de caravan van mijn ouders en ik kijk er enorm naar uit. 

Ook zijn we aan het kijken of we in de kerstvakantie twee weken weggaan, maar we weten nog niet precies hoe of wat. Mocht je leuke tips hebben dan zijn ze zeker welkom.

Krk - Gewoon Iloon babbelt #6

Pauze voorbij!

Dit was Gewoon Iloon babbelt #6. Heb je zin om mee te babbelen? Laat dan zeker een berichtje achter. Geniet van je dag vandaag. 

Liefs!

3 reacties

  1. Fijn om te lezen dat het steeds beter met je gaat! En ook knap dat je jezelf ook nu rust gunt als je dat nodig hebt. Ik weet zelf hoe lastig dat kan zijn. En nog steeds vind ik dat wel eens lastig.
    Wat een heerlijk vooruitzicht voor de zomer! Wij hebben nog niet echt een idee, we gaan dan ook heel laat (ivm nieuwe baan van man). We moeten er nog maar eens goed over nadenken, want we willen wel graag nog even naar de zon.

    1. Jezelf rust gunnen is lastiger dan het iemand anders gunnen. Ik weet er alles van 😊. Ik kijk al enorm uit naar de vakantie en ik hoop dat jullie ook snel iets boeken. Toch altijd fijn om even weg te zijn.

  2. Inderdaad fijn dat het lente is, alhoewel het nog niet altijd goed te merken is. 🙂
    Onze vakantie is ook al gepland, dit jaar gaan we naar Tanzania. We maken nooit verre reizen, dus dit jaar is een uitzondering. Ik ben erg benieuwd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.