Unboxing: Lookfantastic Beauty Box April

Elke maand krijg ik de Lookfantastic Beauty Box opgestuurd en normaal gesproken ben ik erg enthousiast over de spulletjes die in de box zitten. Helaas vind ik het deze maand een beetje tegenvallen. Kijk je met me mee naar de Lookfantastic Beauty Box april?

Lookfantastic Beauty Box April

Lookfantastic Beauty Box

Als je je abonneert op de beauty box van LOOKFANTASTIC dan krijg je elke maand een box toegestuurd met zes producten. Deze producten hebben altijd een waarde van meer dan 55 euro. Je bepaalt zelf wat voor soort abonnement je neemt: voor 1, 3, 6 of 12 maanden. Je eerste box kost 11 euro en daarna betaal je 15 tot 18 euro per maand. Ik heb gekozen voor een abonnement van zes maanden en betaal 17 euro per maand. Zo kan ik voor een kleine prijs verschillende producten proberen. 

Klik hier voor meer informatie.

Lookfantastic Beauty Box April

Het thema van de maand april is Express your true Beauty en de meeste producten zijn weer verzorgingsproducten. Er zitten namelijk vier verzorgingsproducten in de box, een nagelproduct en een make-up product. Zelf ben ik niet erg enthousiast, maar misschien denk jij er anders over. Zullen we gaan kijken?

Lookfantastic Beauty Box April 1

1. We are Paradoxx Game Changer Hair Mask

We are Paradoxx Game Changer Hair Mask

We beginnen met het enige haarproduct, namelijk een haarmasker van Paradoxx. Dit masker hydrateert en verzorgt je haar en belooft de textuur, veerkracht en glans te verbeteren. Er zitten een paar mooie ingrediënten in, zoals argan, kokosolie, avocado, hazelnoot, ginseng en kelpzeewier.

Je kan dit product als uitwasbaar masker gebruiken, als een nachtmasker, maar ook als créme nadat je je haar gestyled hebt. Dit product kost in de winkel €26,45. 

Meer weten? Klik hier!

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

2. KORRES Greek Yoghurt Probiotic Superdose Face Mask

KORRES Greek Yoghurt Probiotic Superdose Face Mask

Alleen aan de verpakking van dit gezichtsmasker denk je al aan Griekenland en dat is waarschijnlijk ook de bedoeling. Dit masker van Griekse yoghurt zal je huid verstevigen, repareren en gladder maken. 

Ik vind het idee wel leuk van Griekse yoghurt, maar ik vraag me wel af of het iets voor je gezicht zal doen. Natuurlijk ga ik dit product proberen en wie weet ben ik straks razend enthousiast. 

Klik hier voor meer informatie. 

3. Collistar Talasso Firming Scrub

Collistar Talasso Firming Scrub

Collistar is een bekend merk in de wereld van huidverzorging. Zelf ben ik er niet heel erg bekend mee, maar volgens mij kan je nooit verkeerd gaan met hun producten.

In de beauty box zit een scrub en van de kleur word ik eigenlijk al blij. Dit product bevat verschillende zeezouten en een kersenpitpoeder om de huid te ontgiften. Daarnaast zit er kersenolie in en padina pavonica algenextract en deze twee ingrediënten moeten ervoor zorgen dat je huid er steviger uit gaat zien. Tijd voor een fluweelzacht huidje dus.

Een pot van 300ml kost €28,05.

Meer informatie vind je hier.

5. Pai Light Work Cleansing Oil

Pai Light Work Cleansing Oil - Lookfantastic beauty box April

Het merk Pai kom ik nu pas voor het eerst tegen. Deze lichtgewichte olie zorgt er op een milde manier voor dat je je huid kunt reinigen. Je kan dit product zonder watten of doekjes gebruiken en als het in aanraking komt met water dan zal het een schuimende substantie worden. 

Er zitten verschillende olien in, zoals basilicum, sinaasappel, geranium, limoen, jasmijn en rozenbottel. Hierdoor ruikt deze olie heel prettig. Een fulltime verpakking kost €20,95.

Meer weten? Klik hier.

5. Ciaté Velvet Lip Liner

Ciaté Velvet Lip Liner - Lookfantastic april

Zoals altijd ben ik al snel blij met nieuwe make-up producten. Deze maand zit er in de Lookfantastic Beauty Box van april een lipliner van Ciaté. De kleur is zoals de verpakking op de foto laat zien en vind ik heel mooi. Dit is een kleur die ik zelf ook zou kiezen.

De lipliner is redelijk hard, maar smeert wel heel fijn. De kleur heeft veel pigment en moet heel lang blijven zitten. Ik ga het met plezier uittesten. 

Deze lipliner kost €20,50. 

Nieuwsgierig? Klik hier.

6. Nails Inc Varnish

Nails Inc Varnish - Lookfantastic April

Voor het eerst in zes maanden zit er een nagellak in de beauty box. Deze nagellak is van het merk Nails.Inc en de kleur heet Bear with me. Ik vind het een mooie kleur, maar laat mijn nagels op dit moment weer even door een nagelstyliste doen. Wie weet test ik deze nagellak in de toekomst uit.

Een nagellak van Nails.Inc kost rond de tien euro. 

Klik hier voor meer informatie.

Dit was de Lookfantastic Beauty Box April. Ik ben minder enthousiast over deze box dan over eerder boxen en ik weet niet precies waarom dat is. Ik denk dat het te maken heeft met de variatie van de producten. Laten we hopen dat de box van mei wel weer om te smullen is.

Zit er een product bij waar jij nieuwsgierig naar bent? 

Liefs!

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.