Deze kerstcadeautjes lagen er voor mij onder de boom 🎄

Sinds dit jaar geloven onze neefjes en nichtjes niet meer in Sinterklaas, dus kunnen we alle pijlen richten op Kerstmis. Persoonlijk vind ik dat helemaal niet erg. We hebben dus kerstcadeautjes mogen geven, maar ook mogen ontvangen. Ik ben blijkbaar heel lief geweest, want ik ben enorm verwend. 

Kerstcadeautjes 2023

December kalender van de Nederlandse Loterij

Iets wat bij ons eigelijk elk jaar wel terugkomt is de December Kalender van de Nederlandse Loterij. Ik koop eigenlijk nooit krasloten, maar ik vind het wel altijd leuk om ze te krijgen en dat weet mijn schoonvader. Ik gebruik hem niet als adventskalender, maar kras alle vakjes in een keer open. Helaas zat er geen prijs op mijn lot.

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Bruisballen en geurkaarsen

Bruisballen en geurkaarsen

Als ik in bad ga dan maak ik graag gebruik van bruisballen en vanaf oktober tot en met maart heb ik eigenlijk altijd wel geurkaarsen in huis branden. Mijn schoonzusje kent mij dus goed. De kaarsen ruiken naar rozenwater en de bruisballen zijn allemaal anders. Ik zal weer veel in bad te vinden zijn de komende weken.

Glowing glass

Waxinelichthouder

Mijn broer en schoonzus zijn pas geleden naar de kerstmarkten in Düsseldorf geweest en hebben voor ons een waxinelichthouder meegenomen. Zonder kaarsje lijkt het dorpje op het glas al tot leven te komen, maar met een kaarsje ziet het er helemaal mooi uit. Past goed bij onze kerstverzameling. 

Rituals Restful Sleep Set

Wie wordt er niet blij van een pakketje van Rituals? Deze set komt uit de Ritual of Jing-lijn en is bedoeld voor een goede nachtrust. Er zit een kaars in, een handmasker voor ’s nachts en spray om op je kussen te spuiten. De geur is heel zacht en prettig en ik ga alle producten zeker gebruiken. 

Massage kussen

Massagekussen nek - kerstcadeautjes

Mijn nek is altijd een zwakke plek geweest en na mijn ongeluk lijk ik er nog meer last van te hebben, dus mijn ouders vonden een massagekussen voor mijn nek een goed idee. Het ziet er misschien gek uit, maar wie weet werkt het wel na een lange werkdag. Ik heb het kussen nu één keer gebruikt en moet zeggen dat ik het wel lekker vind.

Braun Silk-expert Pro 5

Braun Silk-expert Pro 5 -kerstcadeautjes 2023

Pas geleden deelde ik mijn verlanglijstje voor Kerstmis 2023 en daar stond de Braun Silk-Expert Pro 5 op. Ik wilde deze voor mezelf kopen, maar hij lag al onder de kerstboom. Mijn schoonvader had mijn lijstje gezien en kocht dit IPL-apparaat voor mij. Veel te gek en veel te lief. Ik ben er wel enorm, enorm, enorm blij mee en heb mijn eerste IPL-behandeling al achter de rug ☺️.

Dit zijn alle kerstcadeautjes die ik gekregen heb deze kerst. Veel te gek weer natuurlijk. Gelukkig zijn alle cadeautjes die wij gegeven hebben ook in de smaak gevallen. 

Heb jij ook leuke kerstcadeautjes gekregen dit jaar? 

Liefs!

3 reacties

  1. Zo, dat zijn nog eens leuke cadeaus! Super leuk zeg. Ik heb ook zeker leuke cadeautjes gehad. Onder andere nagellakjes van Essie, wat lekkers voor de cavia’s en de kerstmok van Siep!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Welkom
Gewoon Iloon PF

Hoi! Leuk dat je een kijkje komt nemen op gewooniloon.com: mijn lievelingsplekje op het internet. Ik schrijf graag en veel en deel dat graag met de rest van de wereld. Hier vind je recensies over boeken, reviews over producten, persoonlijke artikelen en leuke verhalen. Er staan ondertussen al meer dan 500 artikelen online, dus neem vooral een kijkje. Veel plezier!

Liefs!

Advertentie
GezondheidGezondheid
Meer over mij?
Tag Cloud
Populaire berichten

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.