Dit staat op mijn verlanglijstje voor Kerstmis 2023

Kerstmis staat voor de deur en ik heb er ontzettend veel zin in. Het huis is al helemaal in de kerstsfeer ondergedompeld en de vakantie lonkt al een beetje. Kerstmis staat in het teken van familie, gezelligheid, lekker eten en… cadeautjes. Ik vertel je welke items ik op mijn verlanglijstje heb staan voor Kerstmis 2023. 

Verlanglijstje Kerstmis 2023

The Ordinary - Multi-Peptide + Copper Peptides

The Ordinary + Multi peptide + Copper Peptides - Verlanglijstje Kerstmis 2023

Ja, je wordt 40 en dan moet je er toch aan gaan geloven: rimpels. Auw 🙈!

Deze serum van The Ordinary wordt vooral aangeraden door veel beautyvloggers en ik ben er erg nieuwsgierig naar geworden. Niet per se omdat ik rimpels begin te krijgen, maar meer omdat ik overal zie en lees dat dit echt een goed product is. Ja, het helpt huidveroudering tegen te gaan, maar ondersteunt ook de gladheid, elasticiteit en stevigheid van je huid.

Dit flesje kost ongeveer 38 euro en dat vind ik toch best veel geld. Hopelijk heeft de Kerstman nog wat over… 

Kerst 2023Kerst 2023

CHI - G2 Stijltang

Verlanglijstje Kerstmis 2023 -CHI G2 - stijltang

Sinds mijn verjaardag in 2022 ben ik in het bezit van een Dyson Airwrap en daar ben ik ontzettend blij mee. Ik heb toen meteen al mijn andere stylingtools verkocht via Vinted, maar nu begin ik mijn stijltang te missen. Ik heb even gedacht om ook de stijltang van Dyson te bestellen, maar dat is eigenlijk belachelijk.

Na wat onderzoek kwam ik uit bij de  CHI G2. Deze tang komt goed uit de bus én is redelijk betaalbaar (92 euro). Er is een roze versie en die vind ik natuurlijk nog mooier.

Anastasia Beverly Hills - Fall Romance Eyeshadow Palette

Verlanglijstje Kerstmis 2023 - Fall Romance Eyeshadow Palette Anastasia

Ik heb een stuk of tien paletten in mijn kast liggen en weet dat ik helemaal geen make-up nodig heb, maar dit Fall Romance Palette van Anastasia Beverly Hills trekt mij enorm aan. De kleuren zijn ontzettend mooi, vooral Divine en Midnight stralen van het scherm af. Ik ben heel benieuwd naar de kwaliteit van deze oogschaduws. 

Dit palette kost 58 euro. 

Braun - Silk Expert Pro 5

Verlanglijstje Kerstmis 2023 - Braun Silk expert Pro 5

Ik ben al heel lang aan het nadenken over een ontharingsapparaat, maar ik heb de knoop nog niet doorgehakt. Het lijkt me heerlijk om nauwelijks/niet meer te hoeven ontharen, maar werkt dit product echt? De Braun Silk Expert Pro 5 staat goed aangeschreven en veel mensen lijken erg positief.

Met een kostenplaatje van 315 euro twijfel ik toch nog wel. De Kerstman zal dit cadeautje overslaan, maar soms moet je jezelf kietelen natuurlijk. 

Boekenbon

In januari komen er twee boeken uit die ik echt heel graag in mijn bezit wil krijgen: De laatste die sterft van Helen Fields en De terugkeer naar Maxton Hall van Mona Kasten. Een boekenbon komt dus heel goed van pas. Ik kan niet wachten om deze boeken te lezen. 

Dit is mijn verlanglijstje voor Kerstmis 2023. Natuurlijk verwacht ik de meeste cadeautjes niet te krijgen, maar het is wel leuk om een lijstje te maken en alvast te dromen van mooie producten en fijne items. 

Heb jij al iets op je verlanglijstje voor Kerstmis staan?

Liefs!

3 reacties

 1. Wat een leuk lijstje heb je! Je herinnert me er gelijk weer aan dat ik ook nog steeds een boek van Helen Fields wil lezen. Die leeslijst wordt bij mij echt niet kleiner haha

 2. We doen niks met kerst maar ik vind jou lijstje leuk om door te nemen en de foto’s te bekijken. Serum vind ik het leukst en de boeken ook wel, al wil ik geen enge boeken lezen. Dat deed ik vorige week en ik merkte dat ik er down van werd. Dus zoek ik meer iets “softs” maar wel met een probleem dat opgelost moet worden.

  Ga je doorbloggen in december?
  Ik wens je veel schrijfplezier.

  1. Ja, de boeken van Helen Fields zijn soms wel wat eng, dus die raad ik je niet aan. Misschien zijn de boeken van Mona Kasten meer aan jou besteed dan.
   Woensdag komt er een leuke kerst tag online, misschien vind je het leuk om die over te nemen 😊.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.