Dagboek Londen Dag 3

2 juli 2022 – Mijn laatste dagboek van Londen alweer. Na het prachtige concert van Adele, werden we wakker in een soort roes. Andrea en ik hadden prima geslapen, maar niet zo heel erg lang. We hebben het dus maar rustig aan gedaan. Kijk je mee naar onze laatste dag?

Londen 3.1

Goedemorgen! De ochtend begon bij Starbucks met een lekker ontbijtje. Warme chocolademelk met slagroom gaat er altijd wel in. 

Londen 3.2

Na ons ontbijt zijn we met de metro naar de Big Ben gegaan. Vorige keer stond hij in de steigers, maar nu niet meer. Blijft toch een mooi gebouw.

Londen 3.3

Daarna zijn we naar Borough Market geweest. Een dagelijkse markt met heel veel eten. Andrea was hier nog niet geweest en ik vind het altijd leuk om hier even doorheen te wandelen.

Londen 3.4

Gelijk maar even een gezonde smoothie gehaald. We hadden wel wat vitamientjes nodig.

Londen 3.5

Nog even zwaaien naar de Tower Bridge vanaf de London Bridge. Lopen vonden we echt te ver.

Londen 3.6

Andrea was nog steeds niet helemaal lekker, dus we zijn naar Green Park gegaan. Andrea heeft even haar gemak kunnen houden en ik heb genoten van de verschillende mensen om ons heen. 

Londen 3.7

Happy Pride! Vandaag was de Pride en ik heb, volgens mij, nog nooit zoveel mensen bij elkaar gezien. Er liepen 30.000 mensen mee met de tocht en er waren een miljoen mensen op de been. Het was een gekkenhuis.

Nadat Andrea weer wat energie had, zijn we nog even naar Oxford Street geweest, maar ook daar was het veel te druk. 

Londen 3.8

Gelukkig was het tijd om te gaan eten. Ook dit was nog een uitdaging, maar gelukkig kwamen we net voor de drukte bij een Italiaans restaurantje binnen. Andrea ging voor pizza…

Londen 3.9

… en ik ging weer eens voor pasta. Ondanks de drukte was het eten erg lekker. We zijn uiteindelijk wel gevlucht, want er was erg veel lawaai om ons heen. Niets meer gewend he.

Londen 3.10

Hier hadden we even een inkakmomentje. We gingen naar de musical Come From Away, maar konden nog niet naar binnen.

Londen 3.11

Deze musical draait in het Phoenix Theater. Niet groot, maar het had wel sfeer.

Londen 3.12

Andrea en ik hadden geen verwachtingen van deze musical en waren vooral erg moe. We waren allebei bang dat we in slaap zouden vallen.

Londen 3.13

Gelukkig bleek de musical enorm mooi te zijn met veel muziek en goede acteurs. Mocht je naar Londen gaan en op zoek zijn naar een musical dan kan ik Come From Away absoluut aanraden.

3.14

Op weg naar het hotel en naar ons bed. Ik geloof niet dat ik ooit zoveel mensen op een dag heb gezien, dus slapen zal geen probleem worden denk ik.

 

Dit was het dan. Ons weekend Londen en wat hebben we het weer fantastisch gehad. Het absolute hoogtepunt was natuurlijk Adele, maar dat Andrea en ik dit weer samen mochten beleven maakte het extra speciaal. 

Ik hoop dat je onze reis met plezier gelezen hebt. In ieder geval bedankt voor alle reacties (hier en/of op Instagram).

Liefs! 

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.