Unboxing: Lookfantastic Beauty Box januari

Afgelopen week kwam de Lookfantastic Beauty Box van januari binnen met het thema: A Fresh Start. Vandaag ga ik hem samen met jou openen en kijken wat er deze maand allemaal in de box zit. Zit je er klaar voor?

Lookfantastic Beauty Box Januari

Lookfantastic Beauty Box

Als je je abonneert op de beauty box van LOOKFANTASTIC dan krijg je elke maand een box toegestuurd met zes producten. Deze producten hebben altijd een waarde van meer dan 55 euro. Je bepaalt zelf wat voor soort abonnement je neemt: voor 1, 3, 6 of 12 maanden. Je eerste box kost 11 euro en daarna betaal je 15 tot 18 euro per maand. Ik heb gekozen voor een abonnement van zes maanden en betaal 17 euro per maand. Zo kan ik voor een kleine prijs verschillende producten proberen. 

Klik hier voor meer informatie.

Lookfantastic Beauty Box januari

Het thema van deze beauty box, A Fresh Start, past goed bij de maand januari. Ik ben weer erg nieuwsgierig naar alle producten. De box is deze maand roze van kleur en daar word ik natuurlijk al erg blij van. Dit keer zit er geen boekje bij met informatie, maar een QR-code zodat je het boekje digitaal kunt opzoeken. Slim en veel beter voor het milieu. Laten we alle producten is beter gaan bekijken.

Lookfantastic Beauty Box Januari 2

1. Molton Brown Body Wash Orange and Bergamot - 100 ml

Molton Brown Shower gel

Zodra je de box opent dan valt er meteen een product op en dat is de body wash van Molton Brown. Niet alleen omdat het een groot product is, maar er komt ook een heerlijke geur vanaf. 

Ik ken het merk Molton Brown wel, maar heb er nog nooit iets van in huis gehad. Dit product bevat verschillende vitamines en belooft zacht te zijn voor de huid. Ik ga het maar eens proberen.

Dit flesje van 100 ml kost €7,88.

Klik hier voor meer informatie over Molton Brown.

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

2. thisworks Morning Expert Hyaluronic Serum - 15ml

Thisworks serum - Lookfantastic beauty box januari

Naar dit serum heb ik uitgekeken, omdat het tegenwoordig helemaal hip is om een serum op je gezicht te smeren waar vitamine C in zit. Het schijnt enorm goed voor je huid te zijn en met dit product van thisworks kan ik het eens gaan proberen. 

Ten eerste verzorgt dit serum je huid en ten tweede belooft het je een frisse uitstraling te geven. Ik ga het testen!

In deze tube zit 15 ml en de prijs is €20,84. 

Meer info? Klik hier

3. Lumene Oxygen Recovery 72h Hydra Gel Mask - 15ml

Lumene Gel Mask - Lookfantastic beauty box januari

Alweer een onbekend product, maar dat vind ik alleen maar leuk. Een gelmasker van Lumene met allerlei mooie ingrediënten, zoals superwater uit Scandinavië en een combinatie van berkensap, rode bosbes, blauwe bosbes en gele bosbraam. Het klinkt op zich goed, toch?

Dit masker moet ervoor zorgen dat je huid weer gehydrateerd wordt, zodat het gezond blijft. 

Ik heb een potje ontvangen met 15 ml en het kost ongeveer €5,50.

Meer informatie over dit merk vind je hier.

4. StyleDry Coconut & Fig Hair Mask - 50ml

Styledry hair masker

Nog een masker, maar dan voor het haar én met mijn favoriete geur kokos. In dit haarmasker zit kokosolie en murumuru boter. Murumuru boter zit vol vitamine A en schijnt heel goed te zijn voor je haar. Van dit masker wordt je haar zijdezacht en het zal glanzen als nooit te voren. Hmm… interessant.

In deze tube zit 50 ml en hier betaal je €12,40 voor.

Op de Nederlandse site van Lookfantastic is het merk StyleDry nog niet te vinden helaas… 

5. Brushworks Massaging Shampoo Brush

Brushworks Scalp Brush

In mijn eerste beauty box van Lookfantastic zaten twee haarspeldjes van Brushworks die ik ondertussen elke dag gebruik en in deze box zit een borstel om je hoofdhuid te masseren tijdens het wassen met shampoo. Deze tool moet je haargroei stimuleren en overtollig product uit je haar verwijderen. Volgens mij is het vooral lekker om je hoofdhuid hiermee te masseren, dus ik ga het zeker een kans geven. 

Deze haartool kost €9,00. Klik hier voor meer informatie.

6. Dr Lipp Original Nipple Balm - 8ml

Dr. Lipp Nipple Balm

Ja, het klinkt gekker dan dat het in werkelijkheid is, want dit product van Dr. Lipp is een soort wonderzalf voor allerlei soorten huidproblemen. Denk aan gebarsten lippen, droge plekjes, nagelriemen etc. 

Dit product maakt de huid kalm en herstelt de huid. Ook fijn: dit product is geurloos. Ik ben heel benieuwd, want als je het op je lippen smeert moet het een langdurig glansje geven. Ik ga het natuurlijk snel uitproberen. 

Deze tube van 8 ml kost €6,75. Klik hier voor meer info.

Dit zat er in de Lookfantastic Beauty Box van januari. Leuke, nieuwe producten die ik graag wil gaan uittesten. Ik ben vooral erg benieuwd naar de twee maskers en de massageborstel. Mocht ik ergens heel enthousiast over zijn dan komt het product vast en zeker nog een keertje terug op mijn blog.

Zit er een product tussen waar jij enthousiast over wordt?

Liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.