Manifesteren kun je leren – Willemijn Welten

Als ik aan een boek begin, wil ik het vaak zo snel mogelijk uit hebben. Vanaf de eerste pagina van dit boek heb ik met mezelf afgesproken om elke dag een paar bladzijden te lezen, zodat ik de tijd kon nemen om alles te verwerken. Manifesteren kun je leren is een boek om over na te denken, om gevoel bij te krijgen en om in te geloven. Past dit boek bij jou?

Manifesteren kun je leren - Willemijn Welten - Spectrum Boeken

‘Je gedachten creëren je realiteit. Je gevoelens trekken die realiteit aan. Jij zet de stappen. En onderweg helpt het Universum je.’

Flaptekst

‘Manifesteren is de kunst om je dromen te realiseren. En het mooie eraan is: iedereen kan het leren! Willemijn Welten heeft een missie om met dit boek manifesteren voor iedereen zo makkelijk, leuk en praktisch mogelijk te maken. Ze haalt spiritualiteit uit het hokje ‘zweverig’ en vertaalt dit naar nuchtere tools zodat je op elk moment van de dag kunt manifesteren.

In Manifesteren kun je leren deelt Willemijn haar eigen verhaal en dat van anderen om te laten zien wat manifesteren je kan brengen. Ze helpt jou op weg om zelf aan de slag te gaan. Leer te vertrouwen op je intuïtie, je blokkades los te laten en ontdek hoe je een shift in je energie teweeg kunt brengen. Zodat jij weet wat je wilt en de moed hebt om hiervoor te gaan.’

Mijn mening

Een recensie schrijven over een fictieboek vind ik altijd een stuk makkelijker dan over dit soort boeken, maar ik ga er helemaal voor vandaag.

Mijn eerste boek over persoonlijke ontwikkeling was het boek Master Your Mindset van Michael Pilarczyk. Sindsdien vind ik het interessant om boeken over dit onderwerp te lezen en er vooral van te leren. Manifesteren kun je leren kwam op mijn pad via Instagram en ik wist meteen dat ik dit boek moest kopen. Zo gezegd, zo gedaan.

Al na het lezen van de eerste bladzijde wist ik dat ik geen miskoop had gedaan. Ik had nog nooit echt gehoord van manifesteren, dus ik heb me er helemaal ingedompeld. Ik geloof dat je alles kan bereiken met de juiste mindset en als je ook echt in jezelf gelooft. Makkelijker gezegd dan gedaan, maar daar is dit boek voor. 

BoekenBoeken

Willemijn Welten pakt je hand en neemt je mee. Door middel van praktische opdrachten, meditaties en voorbeelden laat ze je zien wat manifesteren is, wat het kan doen en hoe je dit kan doen. Haar schrijfstijl is heel prettig, waardoor het boek goed te lezen is. Ze schrijft persoonlijk en je voelt haar energie door het boek heen. Het is volgens mij onmogelijk om haar niet aardig te vinden. 

Waarschijnlijk had je een gedachte bij het woord meditaties (klinkt toch weer wat zweverig he?), maar je moet natuurlijk niets. Ik zou graag willen mediteren, maar ik heb mijn manier nog niet gevonden. Sinds het lezen van dit boek schrijf ik elke dag op waar ik dankbaar voor ben, wat mijn intenties zijn en wat ik mezelf toewens die dag. Zo begint de dag gelijk positief. 

Op dit moment ben ik Manifesteren kun je leren voor de tweede keer aan het lezen. Ik wil alle informatie nog een keer tot me nemen, zodat ik het nog beter ga begrijpen. Als je openstaat voor dit soort boeken dan vind ik dit boek een aanrader. Gun jezelf dit cadeautje ❤️.

Liefs!

P.S. Wil je meer lezen over kinderen en manifesteren? Klik dan hier!

Titel: Manifesteren kun je leren | Auteur: Willemijn Welten | Uitgeverij: Spectrum | 256 pagina’s |

4 reacties

  1. Ik vind dat je een heel goed review hebt geschreven, Ilona. Eigenlijk maak je dat ik dit boek aan wil schaffen. Las je de tweede keer weer heel andere dingen dan de eerste keer?

    Ik kom graag nog eens terug op je blog. Ik was hier via de linkparty van Huisvlijt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.