Mijn favorieten van augustus 2022

De laatste dag van augustus is aangebroken en wat was het een fijne maand. Eerlijk? Ik had er veel moeite mee dat we dit jaar niet op vakantie gingen, maar uiteindelijk hebben we flinke stappen in de tuin kunnen zetten en dat maakt veel goed. Daarnaast was het prachtig weer in Nederland dus ik mag niet klagen. De tijd is gekomen om terug te blikken en dat doen we natuurlijk met mijn favorieten van augustus 2022. Lees je mee?

Favoriete boek

Daar waar de rivierkreeften zingen - Delia Owens - The House of Books

In de afgelopen maand heb ik vijf boeken gelezen, waarvan er twee echt op mijn favorietenlijstje van dit jaar komen te staan: Daar waar de rivierkreeften zingen van Delia Owens en Manifesteren kun je leren van Willemijn Welten. 

Daar waar de rivierkreeften zingen is een prachtige roman en mag je eigenlijk niet missen als boekenworm. Het verhaal is mooi, de zinnen zijn prachtig en het boek zet je aan het denken. Aanradertje!

Manifesteren kun je leren is een heel ander boek en heeft te maken met je persoonlijke ontwikkeling. Ik heb dit boek met heel veel interesse gelezen en ben er weg van. Mijn recensie over dit boek komt snel online te staan.

Favoriete serie

In vakanties kijk ik sneller naar series dan tijdens werkweken en deze zomervakantie stond in het teken van Virgin River:

‘Een verpleegster uit LA wil een nieuwe start maken. Ze verhuist naar een afgelegen stadje in het noorden van Californië en is verrast door wat en wie ze daar aantreft.’ (Bron: Netflix)

De serie doet mij heel erg denken aan Hart of Dixie, alleen gebeurt in Virgin River wel heel erg veel in een korte periode. Een fijne, vooral romantische, serie om bij weg te dromen.

Favoriete dag

favorieten van augustus 2022

Eigenlijk ben ik heel erg veel thuis geweest in de maand augustus en heb ik weinig spannends beleefd. Mike en ik zijn wel een avond naar het strand geweest met Luna en dat was een heerlijke avond. Het was warm, Mike en Luna zijn uren in het water geweest en we hebben de zon in de zee zien zakken. We sloten de avond af met een hapje en een drankje. Het was perfect.

Favoriete foto

De week in foto's #104

We hebben deze zomer wel meer mooie zonsondergangen mogen bewonderen Begin augustus waren we een avond naar de Grevelingen met ons neefje en nichtje en toen zij nog in het water lagen, heb ik deze foto gemaakt. Hier kan ik dus geen genoeg van krijgen ❤️.

Favoriete artikel

Miss Jules - Dip Powder Nails - Eindresultaat

Een van de best gelezen artikelen van de afgelopen tijd is mijn artikel over Powder Dipping Nagels van Miss Jules. Ik ben best wel lang bezig geweest met het artikel en gelukkig valt hij goed in de smaak. Ik ben er trots op.

StudieboekenStudieboeken

Favoriete aankoop

favorieten van augustus 2022

Mike en ik zijn aan het einde van zijn vakantie naar de Mall of The Netherlands geweest om lekker te shoppen. Ik heb veel leuke dingen gekocht, waaronder een jumpsuit waar ik heel blij mee ben. Ik heb alleen nog geen idee wanneer ik het aan zal doen…

Dit waren mijn favorieten van augustus 2022. Juli was een hectische maand, dus ik ben wel blij dat augustus een stuk rustiger was. 

September zal weer een stukje drukker worden, omdat ik weer moet gaan werken. Daarnaast stromen de weekenden ook weer wat voller. We gaan er weer iets moois van maken.

Hoe was jouw maand augustus?

Liefs!

3 reacties

  1. Ik had een goeie maand! Begon bij mijn nieuwe werk, zijn een weekendje naar Texel geweest voor ons 4-jarig huwelijksjubileum. Ik ga deze week ook nog even een recap maken van mijn maand 🙂

  2. Altijd fijn hè, wanneer een blogpost goed wordt gelezen als je er veel tijd hebt ingestopt. Als ik de boeken op je blog voorbij zie komen, kriebelt het heel erg om te beginnen lezen. Maar ik ben vaak zo moe en kan er weinig concentratie voor vinden. Misschien moet ik net als jou gewoon elke dag een paar pagina’s lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.