Vlot gelezen: One Day – Deze serie wil je zien!

Je hebt er vast al wel wat van gehoord: de serie One Day op Netflix is een hit. Ik heb de serie gezien en moest echt even door de eerste drie afleveringen heen, voordat ik de hype begreep. Nu vraag ik me elke dag af of ik de serie niet nog een keer moet gaan kijken… 

Serie One Day

De trailer van One Day

In de officiële trailer van One Day zie je waar de serie over gaat. Pas op! Niet meteen verliefd worden op Dex…

Wonen 2024Wonen 2024

Wat is er goed aan deze serie?

De serie bevat (maar) veertien afleveringen van een half uur. Elke aflevering laat één dag zien (One Day) en dat is elke keer de dag van 15 juli. We volgen de vriendschap van Emma en Dex vanaf het moment dat ze elkaar leren kennen in 1988 en die vriendschap is absoluut bijzonder te noemen. 

De eerste drie afleveringen moet je even doorzetten. Je hebt namelijk geen idee waar het verhaal naartoe gaat en het pakt je ook niet meteen. Daarna gaat het kwartje vallen en wil je eigenlijk niet stoppen met kijken. Het verhaal is prachtig en zit goed in elkaar. Ik ben er nog steeds veel mee bezig en dat is een goed teken.

Ik vind de twee hoofdrolspelers (Ambika Mod en Leo Woodall) ontzettend goed gecast. Ten eerste spelen ze hun rol echt ontzettend goed en ten tweede zijn ze niet te perfect. Helaas ben ik natuurlijk wel weer als een blok gevallen voor Leo Woodall 🙈.

Ik raad je absoluut aan om de serie One Day te kijken, maar zorg wel dat je zakdoekjes in de buurt hebt liggen. De serie is gebaseerd op het boek One Day van auteur David Nicholls. Misschien dat ik daar binnenkort eens in ga beginnen, want dan kan ik nog even genieten van Dex en Emma. Ga jij ondertussen de serie kijken? Ik hoor graag wat je ervan vond.

Liefs!

2 reacties

  1. Ik was al met de eerste aflevering begonnen maar heb die nog niet afgekeken. Ik ga nog wel verder maar nu nog niet echt in the mood. 😅

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.