De week in foto’s #185

Soms lukt het me om veel foto’s te maken in een week en soms lukt het helemaal niet. Deze week lukte het iets minder goed 🙈. Toch heb ik een fijne week achter de rug. Kijk je mee naar De week in foto’s #185?

10.24.1 - De week in foto's #185
Goedemorgen!
10.24.2 - De week in foto's #185
Misschien heb ik zo weinig foto's, omdat ik met de serie One Day ben begonnen. Ik moest er even in komen, maar nu ben ik fan. Aanradertje.
10.24.3 - De week in foto's #185
Ik heb veel in de file gestaan. Gelukkig was de Q-top 500 van de 90's op de radio van Q-Music.
10.24.4 - De week in foto's #185
Eindelijk kwam mijn pakketje van de Onlineskateshop binnen. De doos was zeiknat van de regen (bedankt DHL). Helaas heb ik wielen voor inline skates gekocht en niet voor mijn rolschaatsen, dus alles is weer retour gegaan. #stom
BoekenBoeken
10.24.5 - De week in foto's #185
Luna uitlaten in droog en zonnig weer is zoveel fijner. De lente komt eraan en dat is toch fijn.
10.24.6 - De week in foto's #185
Heb je mijn artikel gelezen over de wasparfums van Zèvy? Ik ben fan!
10.24.7 - De week in foto's #185
Zaterdagochtend kwam er een cadeautje binnen voor mij. Ik was al even aan het zoeken naar een rolschaatspin voor op mijn nieuwe jas en Mike was er een tegengekomen. Hij bestelde meteen wat meer. Zo lief!
10.24.8 - De week in foto's #185.JPG
Voordat we vertrokken naar onze lieve vrienden in Nieuw-Heeten, deed ik nog even 'snel' mijn nagels. Wit met zilveren glitters.
Na een reis van dik twee uur, kwamen we in Nieuw-Heeten aan. Enorm aan het genieten van deze twee meiden en onze lieve vrienden. Morgen zijn we nog een dagje hier.

Bedankt voor het lezen van De week in foto’s #185.  Volgende week beloof ik meer foto’s te hebben 😉.

Komende week moet ik veel werken, gaan we lekker uit eten met vrienden, komen onze eerste bomen voor de tuin binnen én ga ik weer een avondje naar de rolschaatsdisco. Deze meid kan niet wachten natuurlijk. 

Heb jij leuke plannen voor aankomende week? Geniet er in ieder geval van.

Liefs!

8 reacties

  1. One day heb ik ook gezien. Maar vond eigenlijk alleen de laatste 3 afleveringen pas echt boeiend worden. Ik begrijp de hype niet helemaal. De manier van het verhaal vind ik niet fijn. Ik mis voor mijn gevoel een hoop. Maar goed, smaken verschillen natuurlijk!

  2. Smaken verschillen, dat is wel duidelijk lees ik in de reacties. Ik was na drie afleveringen One Day ook fan! Prachtige serie vond ik het. Moet je ver reizen voor je werk en sta je vaak ik in de file? Ik fiets naar school, ben zo blij dat ik een leuke baan dichtbij huis vond. Maar toen ik verder werkte fietste ik het ook bijna dagelijks, hoefde ik daarna niet meer naar de sportschool 😉. Fijne week Iloon!

    1. Ik ben ook fan. Moet nog twee afleveringen, maar durf eigenlijk niet verder te kijken omdat ik niet wil dat het afgelopen is. Ik moet een behoorlijk stukje rijden elke dag ja, dus ik sta vaak in de file. Als ik thuiskom, heb ik de dag wel meteen verwerkt en dat vind ik dan wel weer fijn. Jij ook een fijne week!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.