Review: Sonya Daily Skincare System

Banner Blogmas 2022

Een paar weken geleden heb ik kennisgemaakt met het Sonya Daily Skincare System van Forever Living. De afgelopen zes weken heb ik de producten uitgebreid getest en vandaag is het tijd om mijn review van het Sonya Skincare System met jullie te delen.

Review Skincare Sonya Daily

Wat was het Sonya Daily Skincare System ook alweer?

‘Sonya Daily Skincare is speciaal ontwikkeld voor de gecombineerde huid die kan fluctueren. De formules bevatten een hoge dosering aloë gecombineerd met andere hydraterende botanische ingrediënten. Natuur en wetenschap komen samen in deze revolutionaire huidverzorging op gelbasis. Het versterkt de voordelen van aloë daar waar je huid er het meeste behoefte aan heeft. Sonya Daily Skincare System heeft een heerlijke lichte textuur die je huid fris en egaal laat aanvoelen.’ (bron: Angelique Hiemstra)

1. Refreshing gel cleanser

Cleanser - Review Skincare Sonya
Cleanser gel - Review Skincare Sonya

Elke ochtend en avond heb ik mijn gezicht schoongemaakt met deze refreshing gel cleanser. Zoals je ziet is het een transparante substantie en ik vind deze cleanser heerlijk om te gebruiken. Het is een makkelijk product om op het gezicht te smeren, haalt overgebleven make-up weg en heeft een heel subtiel aloë vera luchtje. Als je daarna je gezicht wast met water is de cleanser er ook makkelijk af te halen en blijft er niets achter. Je voelt je daadwerkelijk schoon.

2. Illuminating gel

illuminating gel
Illuminating - Review Skincare Sonya

De illuminating gel is minder transparant dan de cleanser, maar voelt vrijwel hetzelfde aan op de huid. Het moet ervoor zorgen dat je poriën minder zichtbaar zijn en het stimuleert je natuurlijke glans. Blijkbaar heb ik geen natuurlijke glans, want ik zag geen verschil tussen voor en na. Ik gebruik het product wel elke ochtend en avond, omdat mijn huid er een stuk zachter door voelt. Dit product heeft dezelfde geur als de cleanser, maar is wel iets sterker aanwezig. Omdat de geur heel subtiel is, vind ik dat geen probleem. 

3. Refining gel mask

Mask gel
Mask - Review Skincare Sonya

Bij een masker denk je al snel aan een gekleurde substantie, maar de refining gel mask is transparant. Ik heb dit masker twee keer per week ’s avonds voor het slapen gaan opgedaan en ’s ochtends heb ik het er met de cleanser afgehaald. Het masker trekt heel snel in, dus je hebt niet door dat je het op je gezicht hebt zitten. Ook de geur trekt snel weg. Dit masker moet je ’s ochtends een glanzende en frisse huid geven, maar ik vond mijn huid vooral lekker gehydrateerd en zacht. 

4. Soothing gel moisturizer

Moisturizer - Review Skincare Sonya
Moisturizer gel

Ten slotte komen we aan bij de soothing gel moisturizer. Ik vind het belangrijk dat een moisturizer mijn gezicht heel de dag soepel en fris houdt en dat doet deze moisturizer absoluut. De witte substantie werkt fijn op de huid en trekt snel in. Je hebt niet veel van het product nodig om je hele gezicht goed in te smeren. Deze geur is best aanwezig, maar trekt ook snel weg. Van alle producten is dit mijn favoriet. 

Conclusie

Voordat ik begon met het Sonya Daily Skincare System was ik een beetje sceptisch. Skincare gebaseerd op gel? Ik wist het niet zo goed. Toch heb ik genoten van deze producten, omdat ze makkelijk in gebruik zijn én alle producten heel snel in je huid trekken. Mijn gezicht voelt zacht en soepel aan. 

Het is niet zo dat mijn rimpeltjes minder zijn geworden (39 hé 🙈), maar dat belooft deze lijn ook helemaal niet. Mijn huid voelt wel gezond en gehydrateerd aan.

Deze set kost €111,30 en is dus behoorlijk prijzig. Daar heb je vier producten voor waar je een geruime tijd mee kan doen. Je hebt weinig product nodig om je gezicht te kunnen doen. Wil je meer informatie? Kijk dan even op de site van Forever Living.

Wat was het een feestje om deze producten te mogen gebruiken en deze review over het Sonya Daily Skincare System te schrijven. Ik blijf de producten nog een tijdje gebruiken 😊. Heb je vragen of opmerkingen? Laat dan zeker een berichtje achter. 

Liefs!

Het Sonya Daily Skincare System heb ik gekregen van Angelique Hiemstra om te testen en te reviewen. Voor meer informatie mag je haar altijd een berichtje sturen via Instagram.

Angelique, bedankt dat ik deze producten mocht testen.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.