#Lijstjes: 5 dingen waar ik me absoluut niet voor schaam

Volgens mij heeft ieder mens zo zijn eigenaardigheden en ik ben gelukkig niet anders. Ik schaam me ook niet zo snel voor mijn gekke gewoontes en deel ze graag met je. Tijd voor een lijstje met de 5 dingen waar ik me absoluut niet voor schaam. 

waar ik me niet voor schaam

I want it that way...

Ik was 11 of 12 jaar oud toen ik voor het eerst in aanraking kwam met de boyband Backstreet Boys. Vanaf het eerste moment was ik fan en nu, dertig jaar later, sta ik nog steeds vooraan bij hun concerten. Ik heb voor deuren gelegen van concertzalen, heb achter de bus gereden richting Duitsland en ben meerdere keren in het vliegtuig gestapt om ‘mijn boys’  te zien. De liefde lijkt op dit moment bekoeld te zijn, maar ik weet zeker dat ik er weer 100% bij zal zijn als ze weer eens komen optreden. Heerlijk fout ❤️.

Knijn

Zo’n tien jaar geleden moest Mike wel eens voor zijn werk naar het buitenland. De eerste keer dat hij op pad ging, gaf hij mij een knuffelkonijn zodat ik iets had om ’s nachts mee te knuffelen. Ondertussen ligt Knijn, samen met Mike, nog steeds bij mij in bed. En nee, daar schaam ik me helemaal niet voor.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Elke ochtend chocolademelk

Veel mensen weten dit al van mij, maar ik kan niet wakker worden zonder een glas koude chocolademelk. De meeste mensen drinken koffie of thee, maar ik kan niet functioneren zonder Nesquik met koude melk. Ik geloof dat ik twee jaar oud was toen ik mijn eerste glas dronk en ik denk niet dat ik er ooit nog mee zal stoppen.

Zo blij als een kind

Mike wordt wel eens moe van mij, omdat ik soms echt nog zo blij als een kind kan zijn als ik iets leuk vind of ergens naar uitkijk. Zo tel ik de dagen naar mijn verjaardag af en kan ik huppelend de Efteling bezoeken. Gelukkig vind ik altijd wel een paar gekkies die lekker met mij meedoen. Het leven is namelijk te kort om altijd maar serieus te zijn.

Ik ben Gewoon Iloon...

Soms lach ik op het verkeerde moment, zeg ik iets waar ik later spijt van heb of weet ik dingen niet die ik misschien wel zou moeten weten… Heeft iedereen dat niet? Ik ben niet perfect en daar schaam ik me dan ook helemaal niet voor. Eigenlijk vind ik mezelf wel leuk, met al mijn eigenaardigheden en met mijn slechte én goede eigenschappen. Ik hoop dat jij ook zo naar jezelf kijkt, want je bent perfect zoals je bent 😘.

Liefs!

8 reacties

  1. Wat leuk dat je die chocolademelkgewoonte hebt! Nee hoor, schamen is nooit nodig, iedereen heeft zo zijn dingetjes. Ik kan een boek vol schrijven over die van mij, mijn man heeft er ook heel wat en samen hebben we er ook nog een aantal… we lachen er vaak om!

  2. O, zo zalig om te lezen.
    Groot gelijk je voor niks schamen.
    Ik zelf ben ook soms zo blij als een kind als ik iet heb of als we ergens naar toe gaan.
    En vooral uit kijken naar mijn verjaardag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.