Blogmas 2022 – 25 dagen elke dag een blog

Banner Blogmas 2022

Ja, je leest het goed. Ik ga meedoen aan Blogmas 2022 en dat betekent dat er elke dag een blog online zal komen en dat 25 dagen lang. Waar ben ik in hemelsnaam aan begonnen?

Blogmas 2022

Waarom Blogmas?

Het is december en in december zijn de dagen donker en vaak ook een stuk kouder. Het is de maand van gezelligheid, knusheid en over het algemeen zijn we net wat liever voor elkaar. Daar wil ik graag mijn steentje aan bijdragen, zodat ik misschien elke dag een glimlach op je gezicht kan toveren. Een soort adventskalender online 😊.

Daarnaast vind ik bloggen het allerleukste om te doen en deel ik dat graag met de wereld. Er zijn meer bloggers die meedoen aan Blogmas, dus ik heb het niet zelf verzonnen. Een ander vlogt elke dag in december en ik ga elke dag bloggen.

Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022

Wat is precies de bedoeling?

Normaal gesproken komen er drie of vier blogs per week online. Nu zal er elke dag een blog online komen om 07:00 uur ’s ochtends, tot en met 25 december. Ik ga niet elke dag in het thema van Kerstmis schrijven, want De week in foto’s blijft op zondag verschijnen en mijn recensies gewoon op woensdag. Daarnaast schrijf ik graag over van alles en nog wat, dus dat zal niet veranderen.

Wat doe je jezelf aan?

Ik kan helemaal begrijpen dat je deze vraag stelt, want dat vraag ik mezelf ook af. Misschien is dit de eerste, maar ook meteen de laatste keer dat ik meedoe met Blogmas. Stiekem heb ik er heel erg veel zin, dus ik verwacht dat het wel goed komt. Het lastigste is misschien om 25 ideeën te verzinnen, maar Google is mijn vriend. Als jij een leuk idee hebt, laat dan een berichtje achter.

Blogmas 2022 is nu officieel gestart en ik kijk heel erg uit naar de komende weken. Ik hoop dat je af en toe langskomt om jezelf even te trakteren op een momentje voor jezelf. Morgen kijken we nog even terug naar november, want dan komen mijn favorieten van november online. Zie ik je dan?

Liefs!

P.S. Mocht je nog een leuk idee hebben voor Blogmas, laat je het dan even weten?

6 reacties

  1. Wat leuk om te lezen! Ik kom elke dag met plezier eens piepen 😉 en haha, wat doe je jezelf aan. Ja, het is niet niets, elke dag bloggen. Maar komt helemaal goed als je er zelf plezier aan hebt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.