Mijn favorieten van november 2022

Banner Blogmas 2022

Dag twee van #Blogmas en vandaag kijken we, zoals elke maand, even terug naar de vorige maand. November begon heel erg vervelend met een urineweginfectie, maar eindigde heel fijn met mijn verjaardag. Kijk je mee naar mijn favorieten van november 2022?

Favoriete boek

Maxton Hall College - Mona Kasten - Boekerij

In november heb ik vijf boeken gelezen en dat is voor mij een gemiddeld aantal. Ondanks dat ik op dit moment thuis zit, lees ik niet meer dan normaal. Dat heeft te maken met mijn energie en concentratie, maar het is helemaal goed zo ☺️.

In de laatste week van november verscheen Maxton Hall College van Mona Kasten en ik ben er direct in begonnen. Vanaf de eerste bladzijde was ik verkocht. Dit boek is meteen bovenaan in mijn favorietenlijstje van 2022 beland, want ik vond het echt heel goed. Als ik aan het boek denk dan word ik al blij. Zeker een aanrader en absoluut mijn favoriet van november 2022.

Mijn recensie lees je hier.

Favoriete dag

26 november was ik jarig en dat gaat hier nooit onopgemerkt voorbij. Ik tel weken van te voren de dagen af naar mijn verjaardag en ik ben altijd zo blij als een ei als het zover is. Omdat ik veel drukte nog niet goed aankan, heb ik mijn verjaardag in delen gevierd. Het was dus zaterdag én zondag feest. Ik heb maandag en dinsdag nodig gehad om er van bij te komen, maar het was het waard. Op naar de 40!

Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022

Favoriete foto

De week in foto's #118

Omdat ik veel thuis zit, heb ik niet zo heel veel bijzondere foto’s op mijn telefoon staan. Van deze foto word ik wel blij, omdat Mike en ik niet zo vaak samen op een foto staan en zeker niet met dezelfde trui aan. Op 20 november werd Max Verstappen officieel wereldkampioen, dus deden we onze trui van deze held aan ☺️.

Favoriete artikel

LOOKFANTASTIC Beauty Box Uitgelichte afbeelding2

In november kreeg ik mijn eerste Beauty Box van LOOKFANTASTIC binnen en daar schreef ik een artikel over. Ik vond het heerlijk om de foto’s te maken en het artikel te schrijven. Ik ben er trots op!

Klik hier om het artikel te lezen. 

Favoriete cadeau

Favorieten november 2022

Omdat ik jarig was, heb ik heel veel mooie cadeautjes gekregen. Een van de mooiste cadeautjes kreeg ik van mijn ouders, namelijk de Dyson Airwrap Multistyler

Ik wilde de Dyson Airwrap al een tijdje, maar hij is werkelijk niet te betalen. Hij föhnt, stijlt, krult en doet eigenlijk alles wat je wil. Het krullen moet ik nog een beetje in de vingers zien te krijgen, maar de föhn en de borstels zijn fantastisch. Het is onmogelijk om ooit nog een bad hair day te hebben, zelfs voor mij. 

Favorieten november 2022

Van mijn lief kreeg ik twee prachtige kettingen van Buddha to Buddha. Ik ben dol op dit merk en het was een complete verrassing. Zo lief weer.

Dit waren mijn favorieten van november 2022. Ondanks de nare start, heb ik enorm genoten van de tweede helft van de maand. Nu moet ik weer een jaartje wachten op mijn favoriete dag van het jaar, maar gelukkig komt Kerstmis eraan. 

Heb jij een leuke maand achter de rug?

Liefs!

7 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.