Lucky Bastard Tag

Op het internet zoek ik geregeld naar leuke tags. Ten eerste omdat ik het leuk vind om de vragen te beantwoorden en ten tweede omdat ik het ook altijd leuk vind om bij anderen een tag te lezen. Via Techkoningin.nl kwam ik bij de Lucky Bastard Tag van Marguerita en ik vond hem zo leuk dat ik meteen achter mijn laptop ben gekropen. 

Lucky Bastard Tag

1. Wat was je laatste geluksmoment?

Ik kan genieten van kleine dingen, dus ik heb al snel een geluksmomentje. De laatste keer dat ik tranen van geluk had, was in Londen. Terwijl ik met Andrea stond te genieten van Adele in Hyde Park rolden er tranen van geluk over mijn wangen. Wat een avond (en weekend).

Londen 2.1

2. Maak je je wel eens zorgen over geld en/of andere materiële zaken?

Ja, wel eens. Wie niet? We zijn nu met de tuin bezig en dat kost echt ontzettend veel geld en daar kan ik me wel eens zorgen over maken. Gelukkig kan ik ook makkelijk schakelen, want de wereld stort niet in als de tuin dit jaar niet afkomt. Er zijn belangrijkere dingen om me druk over te maken.

3. Zouden al je zorgen voorbij zijn als je nu 1 miljoen euro wint?

Nee, met geld kun je andere mensen niet beter of gelukkiger maken. De échte zorgen zijn niet met geld weg te poetsen. Al zeg ik geen nee tegen 1 miljoen euro natuurlijk (ik hoop dat de mensen achter de Staatsloterij ook af en toe mee lezen).

4. Op welke momenten voel jij je gelukkig?

Heb je even:

  • als ik ’s ochtends aan het hardlopen ben en de vogeltjes hoor fluiten;
  • als ik na een lange dag werken thuis kom en Luna komt op me afgerend;
  • als ik een knuffel van Mike krijg;
  • Tijdens een avond met familie en/of vrienden;
  • als ik mijn rolschaatsen aan heb;
  • als ik de hokken van onze diertjes schoonmaak;
  • als ik een collega aan het huppelen krijg.

 

Ik kan zo een enorme lange lijst maken, maar daar zal je vast niet op zitten te wachten. Ik voel me gelukkig op heel veel momenten in ieder geval.

Rolschaatsen

5. Heb je wel eens een prijs gewonnen?

Niet zo heel vaak, maar ik heb ooit een erg bijzondere prijs gewonnen, namelijk een reis naar Dublin om naar het concert van The Backstreet Boys te gaan. Dat is al even geleden, want het was bij de muziekzender TMF. We werden opgehaald door een limousine en zijn zo naar Schiphol gereden. Eenmaal in Dublin mochten we naar de soundcheck en ’s avonds naar het concert. Alles was verzorgd en werd gefilmd. Een trip om nooit meer te vergeten.

6. Heb je een geluksritueel, gelukskleur of een voorwerp dat geluk brengt?

Ja, een klein beetje bijgelovig ben ik wel. Zo heb ik, toen ik in groep 8 zat, gelukspoppetjes gekregen en die liggen sindsdien standaard onder mijn kussen. In hetzelfde zakje zit ook een groen, plastic hart dat ik ooit eens won op een kermis. Ik was toen 12 en nu 38, dus ik slaap al 26 jaar op dat zakje en durf er niet mee te stoppen. Heel gek toch?

In de auto moet mijn volume altijd op 0-5-10-15-20-25-etc. staan en voordat ik een vliegtuig in stap raak ik het vliegtuig altijd even aan. Tjah… iedere gek z’n gebrek…

7. Welke gelukswens/tegeltjeswijsheid wil jij graag delen met je lezers?

Alles waar je ogen van gaan sprankelen, moet je doen. 

 

Dit was de Lucky Bastard Tag. Ik heb de tag iets ingekort, omdat ik sommige vragen op elkaar vond lijken. Ik hoop dat je deze tag leuk vond om te lezen. 

Mocht je het leuk vinden dan mag je deze tag natuurlijk overnemen. Wil je dan wel Marguerita vernoemen? 

Geniet van je dag vandaag. 

Liefs!

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.