Series die ik weer voor de eerste keer wil lezen

Soms begin je in een nieuwe serie en ben je vanaf de eerste bladzijde verkocht. Het fijne van een serie is dat je altijd nog het volgende deel hebt om te lezen. Toch is je eerste ervaring met een goed boek of een goede serie nooit meer te evenaren. Ik vertel je over de series die ik weer voor de eerste keer wil lezen. Heb jij ook dit soort series?

Roman: Again-serie van Mona Kasten

Begin Again - Mona Kasten - Boekerij

Was ik maar nooit aan deze serie begonnen. Of juist wel? Ik weet het niet zo goed. De Again-serie van Mona Kasten is fantastisch, maar ik zou deze serie heel graag weer voor de eerste keer willen lezen. Vooral het eerste deel, Begin Again, heeft mij omver geblazen. Al vond ik alle vijf delen erg fijn en weet ik zeker dat ik deze serie binnenkort weer eens oppak.

Een dikke aanrader dus.

Feelgood: Ik hou van-serie van Lindsey Kelk

Ik hou van New York - Lindsey Kelk

De Ik hou van-serie van Lindsey Kelk is in mijn ogen de allerleukste feelgoodserie die ooit is uitgebracht. Het is al meer dan tien jaar geleden dat ik deze serie voor het laatst gelezen heb, maar ik raad hem nog heel vaak aan. Heb je nog geen leesplannen voor de zomer en wil je vaak een lach op je gezicht dan moet je echt aan deze serie beginnen. Sterker nog, ik denk dat ik het eerste deel deze week nog eens uit de kast pak. Hier ga je zeker geen spijt van krijgen. 

Thriller: Helen Grace-serie - M.J. Arlidge

Iene miene mutte - M.J. Arlidge

Het was een moeilijke keuze, want er verschijnen heel veel goede thrillers tegenwoordig. Mijn liefde voor thrillers is gegroeid tijdens het lezen van Iene Miene Mutte van M.J. Arlidge, dus vandaar mijn keuze voor de Helen Grace-serie. Ondertussen zijn er al elf delen van deze serie verschenen, maar het verveelt mij nog steeds niet. Als je van thrillers houdt dan ken je deze serie vast en zeker, maar mocht dat niet het geval zijn dan raad ik je deze serie aan.

Kom eens gauw, het elfde deel van deze serie, heb ik net uit, dus ik kan er weer even tegenaan. Toch zou ik graag voor het eerst Iene Miene Mutte weer eens lezen, want wat een spannend boek was dat.

Dit zijn de series die ik weer voor de eerste keer wil lezen. Heb jij ook boeken die je graag weer eens voor de allereerste keer zou willen lezen? Laat het me weten.

Liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.