De week in foto’s #116

Na een flinke urineweginfectie ging het deze week steeds een beetje beter. Sinds weken voel ik me eindelijk weer een beetje mens en dat geeft moed. Ik weet ondertussen dat ik niet te snel moet juichen, maar laten we hopen dat ik op de goede weg ben. Kijk je mee naar De week in foto’s #116?

De week in foto's #116
Zondag en maandag voelde ik me nog niet veel beter, dus heb ik bijna geen foto's gemaakt. Van Luna kan ik natuurlijk wel altijd foto's maken ❤️.
Er werd weer een lieve kaart bezorgd. Deze keer van mijn broer en zijn gezin. De kaars die erbij zit ruikt echt heerlijk.
De week stond in het teken van de Backstreet Boys. Uren heb ik naar hun muziek geluisterd, heerlijk.
Ik vraag me regelmatig af wie er hier in huis moet rusten. Luna weet het antwoord wel...
De week in foto's #116
Aangezien ik me op dinsdag best goed voelde, konden we weer Rummikub spelen. Helaas... weer verloren.
Op woensdag kwamen mijn ouders eten, dus ik maakte lasagne van HelloFresh. Aangezien mijn nek snel vervelend voelt van het staan en snijden, pak ik er tegenwoordig maar een stoel bij. Niet heel handig, maar het werkt.
De week in foto's #116
Donderdag kwam ik eindelijk echt goed mijn bed uit en toen ben ik los gegaan in mijn kledingkast. Veel spullen weggedaan. Opgeruimd staat netjes.
Na meer dan een week binnen zitten, ben ik ook weer lekker gaan wandelen met Luna. Ze had alleen niet zo heel veel zin, dus we waren snel weer thuis.
Heb je mijn artikels over de stekjes van Stekfabriek gelezen? Ondertussen zijn mijn stekjes al flink gegroeid en daar ben ik erg trots op. Helaas had deze plant vliegjes in de grond zitten, dus die heb ik even nieuwe potgrond gegeven. Hopelijk helpt het.
Deze foto postte ik op Instagram. Op vrijdag had ik weer eens een spijkerbroek en een trui aan en ging ik thee drinken bij een vriendinnetje. Dat ging gelukkig ook erg goed.
Mijn eerste bestelling bij Ideal of Sweden, want mijn telefoonhoesje is kapot gegaan. Ze hebben deze week veel korting vanwege Singles' day.
Ik ben er helemaal content mee. Lekker roze allemaal.
Op zaterdag was ik druk in het huishouden en Mike en zijn vader waren druk in de tuin bezig.
Nu het nog mooi weer is proberen we de oprit te straten, zodat we de auto's hier kunnen gaan parkeren.
De week in foto's #116
Ze gaan als een malle. Hopelijk ligt het dicht voordat het weer gaat regenen komende week.
We sluiten De week in foto's #116 af met pannenkoeken. Lekker!

Met de bedrijfsarts is afgesproken dat ik de komende twee weken niet zal werken. Ik moet mijn gemak houden, maar ook gaan kijken wat ik wel allemaal kan in en om het huis. Ik heb echt het idee dat ik nu weer stappen aan het maken ben, dus ik hoop dat deze stijgende lijn nu echt eens doorzet.

Heb jij een fijne week gehad? Ik hoop dat je genoten hebt van de mooie dagen die we nog gehad hebben, want volgens mij krijgen we wat slechter weer de komende tijd. 

Bedankt voor het lezen van De week in foto’s #116. Zie ik je volgende week weer?

Liefs!

Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022

4 reacties

  1. Fijn dat het nu beter gaat en je van je urinewegontsteking af bent! Ook fijn dat de bedrijfsarts nog wel rustig aan doet. Ik heb wel eens andere verhalen gehoord. Fijne week!

  2. Fijn dat je er weer een beetje beter bij zit! Het was inderdaad heerlijk weer, dit afgelopen weekend ook en ik heb er volop van genoten. De was kon zelfs buiten drogen, alhoewel het wel lang duurde omdat er een hoge luchtvochtigheid was. Heb op zaterdag met een vriendin gewandeld, rondje door het Park onder de Euromast en langs de Maas. Koffie op een terras , dat gebeurt ook niet vaak in november.
    Fijn dat de bedrijfsarts je nog even laat rusten, heel belangrijk! Geniet er nog maar even van, voor je het weet zit je er weer helemaal in en snak je naar een paar uurtjes niksen ;-)!! Fijne week, met regen, maar dan lekker in huis rommelen….. xx

    1. Die laatste zonnestralen moeten we zoveel mogelijk meepakken, toch? Ik heb er vandaag ook nog even van proberen te genieten. Komende week zal ik inderdaad meer binnen te vinden zijn, maar de minibieb moet ook een keer af komen natuurlijk. Wie weet…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Welkom
Gewoon Iloon - Profielfoto

Leuk dat je een kijkje komt nemen op gewooniloon.com.  Mijn naam is Ilona en ik blog ondertussen alweer drie jaar. Ik ben begonnen met een blog over boeken, maar tegenwoordig schrijf ik over alles wat ik graag met je wil delen (en dat is stiekem best veel). Veel lees- en kijkplezier!

Liefs!

Samenwerken?

Ben jij op zoek naar een leuke samenwerking? Stuur een mailtje naar samenwerken@gewooniloon.com en wie weet kunnen we iets voor elkaar betekenen.

Advertentie
Wonen 2023Wonen 2023
Meer over mij?
Tag Cloud
Populaire berichten

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.