De No Make-Up Tag

Zoals je misschien wel weet, vind ik het leuk om vragenlijsten (tags) in te vullen. Deze keer heb ik gekozen voor de No Make-Up Tag van Proud2BeMe. Persoonlijk houd ik veel van make-up, maar ik kan ook genieten van een dagje zonder. Ben je klaar voor de komende negen vragen? 

No Make-Up Tag

1. Draag je vaker wel of geen make-up?

Normaal gesproken draag ik bijna elke dag make-up. Als ik moet werken dan vind ik het fijn als mijn wenkbrauwen bijgewerkt zijn en ik wat mascara op heb. Als we in het weekend geen plannen hebben dan smeer ik alleen wat dagcrème op mijn gezicht. Ik maak het mezelf graag makkelijk, maar als ik echt een uitje heb dan vind ik het heerlijk om helemaal los te gaan met mijn make-up producten. 

Op dit moment zit ik al tien weken thuis en heb ik in totaal misschien drie dagen wat make-up gebruikt. De No Make-up Tag is op dit moment op mijn lijf geschreven 🙈.

2. Noem een make-up product waar je niet zonder kan

Ondanks dat ik de perfecte mascara nog niet gevonden heb, kan ik niet zonder. Als ik geen tijd heb, maar wel naar mijn werk moet dan gebruik ik alleen mascara. Op dit moment gebruik ik de Lash Princess curl & volume mascara gecombineerd met de waterproof Lash Princess falsh less effect van Essence. Gouden combinatie wat mij betreft. 

Mooi en gezondMooi en gezond

3. Noem een make-up product waar je wel zonder kan

Foundation. Ik gebruik nooit foundation, want ik vind het niet mooi, teveel werk en onnatuurlijk. Vooral bij mezelf, want bij anderen ziet het er altijd prachtig uit. Ik probeer het wel eens, maar het is nooit een succes. Ik heb het dus maar opgegeven. 

No Make-Up Tag
Zonder make-up

4. Voel je je zelfverzekerd zonder make-up?

Lastige vraag. Ik heb er geen problemen mee om zonder make-up op pad te gaan, maar toch ga ik niet overal zonder make-up naartoe. Ik vind make-up er altijd wel voor zorgen dat ik er net wat leuker uitzie, dus voel ik me fijner met make-up op. Dus met make-up ben ik wat zelfverzekerder, maar het is niet zo dat ik me zonder make-up onzeker voel. Gelukkig maar. 

5. Welk gedeelte van je gezicht vind je het mooist?

Ik ga voor mijn ogen. Ik vind de vorm mooi en de kleur van mijn ogen ook.

6. Waar ga jij niet zonder make-up naartoe?

Naar mijn werk, naar belangrijke afspraken en als we een dagje of avondje uitgaan. De hoeveelheid make-up verschilt wel heel erg. Naar mijn werk draag ik gerust alleen mascara, terwijl ik flink uit kan pakken als we een avondje op stap gaan. 

7. Waar ga jij wel zonder make-up naartoe?

Er zijn veel plekken waar ik zonder make-up naartoe ga, zoals naar de supermarkt, de dokter, wandelen met Luna, naar de winkels in het dorp, naar vriendinnen of als ik ga sporten. Het is soms ook heerlijk om geen make-up op te hebben.

No Make-Up Tag
Met make-up

8. Mag iedereen jou zonder make-up zien?

Ja hoor, waarom niet? Mocht ik Brian van de Backstreet Boys tegenkomen dan heb ik liever wel  wat make-up op, maar als het niet zo is dan is het ook maar zo 😉.

9. Dilemma: Een week geen make-up dragen of een week lang je make-up door je vriend laten doen?

Mike zal mijn make-up niet gaan doen, dus dan kies ik voor een week geen make-up. Hij blijft namelijk volhouden dat hij mij liever ziet onder make-up. Ik weet niet of ik dat na twintig jaar nog moet geloven…

Dit was de No Make-Up Tag en ik hoop dat je het leuk vond om te lezen. Wil je de tag overnemen dan mag dat natuurlijk. Wil je dan Proud2BeMe taggen? Een linkje naar mij mag natuurlijk ook.

Ben jij een liefhebber van make-up of juist helemaal niet? 

Liefs!

4 reacties

  1. Wat een leuke tag! Ik draag vrijwel alleen mascara. Heel erg soms een lipstick of een subtiele oogschaduw. Maar je zal mij nooit met een plamuur laag zien rondlopen. Eerder zonder make-up dan.

  2. Vroeger droeg ik elke werkdag make-up van fond de teint tot oogschaduw en mascara,…
    Nu ik wat ouder ben vind ik dat allemaal niet meer zo nodig. Op dagen dat ik niet werk draag ik geen make-up ook niet als ik boodschappen ga doen of zo en dagen die ik wel werk gebruik ik een beetje poeder en mascara. Dus het komt er op neer dat ik deze producten niet echt zou missen en me toch goed voel in mijn vel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.