De week in foto’s #122

Banner Blogmas 2022

Vrolijk Kerstfeest! Dit was de laatste dag van #Blogmas2022. 25 dagen lang heb ik elke dag een artikel online gezet en ik vond het ontzettend leuk om te doen. Soms ook wel lastig, maar eigenlijk ging het vanzelf. We sluiten Blogmas af met De week in foto’s #122.

 

Wat leuk dat je toch even de tijd neemt om De week in foto’s #122 te lezen. Ik heb niet zoveel foto’s gemaakt, dus ik neem niet heel veel van je tijd in beslag. Laten we snel gaan beginnen.

Zondagochtend stond ik al vroeg buiten, want de hokken moesten gedaan worden. Het was -6 graden, dus het was behoorlijk koud. Daarna ben ik offline gegaan, want samen met een vriendin ben ik een paar uurtjes naar de sauna geweest.
49.22.2 - De week in foto's #122
Mijn nieuwe boodschappentas van Victoria's Secret. Wat een knapperd!
49.22.3 - De week in foto's #122
Mike en ik schrijven eigenlijk nooit kerstkaarten, maar dit jaar zijn we er toch maar weer mee begonnen. Het is eigenlijk een fijne traditie die we weer willen oppakken.
49.22.4 - De week in foto's #122
Iedereen lijkt ziek te zijn, dus ik ben maar aan de slag gegaan met verse jus. Extra vitamientjes zijn nooit verkeerd.
49.22.5 - De week in foto's #122
Woensdag was het feest, want Mike en ik waren precies twintig jaar samen. Dit hebben we gevierd met een etentje bij Merlijn in Oosterhout.
49.22.6 - De week in foto's #122
Ook namen we onze ouders mee. Het was heel gezellig en we hebben weer ontzettend lekker gegeten.
Vrijdagochtend begon bij de fysio. Even sporten voor de feestdagen.
49.22.8 - De week in foto's #122
's Avonds gingen we weer eten, maar nu bij Het Houtse Meer.
Gezellig samen met vrienden om het jaar alvast af te sluiten samen.
De koelkast is goed gevuld. Kerstmis vieren wij twee dagen thuis, dus Mike heeft boodschappen gedaan. Ik geloof niet dat we iets te kort komen.
24 december is vaak ook het einde van de adventskalenders. Ik vond de adventskalender van Pickwick erg leuk (en lekker). Het laatste vakje had ook de mooiste vraag. Kan jij hem beantwoorden?

Vorig jaar vertrokken wij naar New York, maar dit jaar zijn we de laatste week van het jaar lekker thuis. We hebben weinig plannen en dat is heerlijk. We gaan wel zien wat de laatste week van het jaar ons brengt. 

Bedankt dat je De week in foto’s #122 hebt gelezen. Geniet van de komende dagen.

Liefs!

Kerst 2022Kerst 2022

6 reacties

  1. Ik heb super genoten van een heel jaar week in foto’s
    Ik hoop dat je 2023 ons weer zal verrassen met week in foto’s
    Fijne kerstdagen en een gelukkig en liefdevol 2023 😘

  2. Wat een leuke week! Je kunt daar lekker eten bij Merlijn! Bij Het Houtse Meer ben ik nog nooit geweest (om te eten dan, we hadden het wel als potentieel trouwlocatie destijds). Fijne dagen! <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Welkom
Gewoon Iloon PF

Hoi! Leuk dat je een kijkje komt nemen op gewooniloon.com: mijn lievelingsplekje op het internet. Ik schrijf graag en veel en deel dat graag met de rest van de wereld. Hier vind je recensies over boeken, reviews over producten, persoonlijke artikelen en leuke verhalen. Er staan ondertussen al meer dan 500 artikelen online, dus neem vooral een kijkje. Veel plezier!

Liefs!

Advertentie
GezondheidGezondheid
Meer over mij?
Tag Cloud
Populaire berichten

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.