Ik wens jou…

Banner Blogmas 2022

Morgen is het Kerstmis en ik hoop dat je je telefoon opzij gooit en gaat genieten van de fijnste feestdagen van het jaar. Vandaar dat ik je vandaag al iets wil vertellen.

Ik wens jou fijne feestdagen toe. Geniet van de momenten, maak herinneringen en vergeet heel even de rest van de wereld. Sta stil bij de mensen die je mist en vier feest met iedereen om je heen. Leef in het moment en wees dankbaar. 

Ik wens jou

Liefs!

Kerst 2022Kerst 2022

6 reacties

  1. Lieve Ilona ik wens jou hetzelfde en ook veel leesplezier voor aankomend jaar.
    Vrede, liefde en geluk
    Dankjewel voor een jaar vol inspiratie en hulp bij het vinden van de juiste boeken💖🎄
    Liefdevolle groetjes
    Linda en Gerard

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Welkom
Gewoon Iloon - Profielfoto

Leuk dat je een kijkje komt nemen op gewooniloon.com.  Mijn naam is Ilona en ik blog ondertussen alweer drie jaar. Ik ben begonnen met een blog over boeken, maar tegenwoordig schrijf ik over alles wat ik graag met je wil delen (en dat is stiekem best veel). Veel lees- en kijkplezier!

Liefs!

Samenwerken?

Ben jij op zoek naar een leuke samenwerking? Stuur een mailtje naar samenwerken@gewooniloon.com en wie weet kunnen we iets voor elkaar betekenen.

Advertentie
Sint 2023Sint 2023
Meer over mij?
Tag Cloud
Populaire berichten

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.