De week in foto’s #194

Na een week lang veel te veel kilometers lopen in New York, viel deze week me zwaar. Ik heb moeite met rust vinden en ben dus eigenlijk constant moe. Daarnaast ben ik aan het snotteren en hoest ik me suf. Ik klaag niet en draag het allemaal met liefde, want die week in NYC was het allemaal waard. Kijk je mee naar De week in foto’s #194?

19.24.1 - De week in foto's #194
Ontbijten met pancakes is leuk, maar ik had mijn eigen ontbijtje toch ook wel gemist. Vooral mijn eigen chocolademelk natuurlijk.
19.24.2 - De week in foto's #194
Ik was van plan om later in de week weer te starten met boksen, maar ik had er zondag al veel te veel zin in. Het ging zeker niet fantastisch, maar het was wel weer fijn om bezig te zijn.
19.24.3 - De week in foto's #194
❤️ Mijn liefdes ❤️
19.24.4 - De week in foto's #194
Betty heeft een ontsteking in haar poot zitten en loopt ontzettend moeilijk. Mike is, met heel veel moeite, met haar naar de dierenarts geweest en nu heeft ze antibiotica. Ga dat maar eens bij je fazant naar binnen krijgen...
Bol AlgemeenBol Algemeen
19.24.5 - De week in foto's #194
Dan heb je zoveel zin in sushi en is het helemaal niet lekker. #stom
19.24.6 - De week in foto's #194
Eens om de zoveel maanden moet deze meid in bad. Ze vindt het helemaal niet leuk, maar ze laat het redelijk toe. Knap ding!
19.24.7 - De week in foto's #194
Pas geleden heb ik een nieuwe sportlegging gekocht voor het boksen. Een heel fijn model van Gymshark, maar na één keer dragen zaten er allemaal pluisjes vast aan de bovenkant. Ik heb contact gezocht met het bedrijf om te kijken hoe ik die pluisjes makkelijk kon verwijderen, maar kreeg een nieuwe legging opgestuurd. Wat een service!
19.24.8 - De week in foto's #194
Er is er één jarig, hoera, hoera... Juud werd afgelopen donderdag 41 jaar, dus we zijn even op de thee geweest.
19.24.9 - De week in foto's #194
Vrijdagochtend had ik weer een cursusdag voor het project waar ik nog niets over zeg. Het was een super interessante ochtend 😏.
19.24.10 - De week in foto's #194
Avocado smash op een broodje. Het ziet er misschien niet lekker uit, maar dat was het wel. Vera heeft ongeveer alle avocado's van New York opgegeten, dus deze foto stuurde ik naar haar. Raad eens wat zij aan het eten was...
19.24.11 - De week in foto's #194
Mike was op zaterdagmiddag met de motor op pad en ik had geen plannen. Ik heb mijn nagels gedaan, want dat werd tijd. Mermaid Pink is de kleur voor de komende twee weken.

Bedankt voor het lezen van De week in foto’s #194

Komende week staat er een galadiner op de planning voor klas 4, een feestje van vrienden en natuurlijk ga ik lekker boksen. Heb jij leuke plannen voor aankomende week?

Liefs!

5 reacties

  1. Mermaid Pink is echt mooi. Complimentje en met plezier de andere foto’s bekeken. Dat wilde ik even zeggen. Ik hoop voor jullie dat het lukt met het medicijn en dat Betty weer beter wordt.

  2. Ik vond je New York verslagen leuk om te lezen, weet niet meer of ik dat al ergens had gezegd. Logisch ook dat je nu even wat vermoeid bent, lange reis gemaakt, veel gedaan en dan is het vaak lastig schakelen. Was trouwens benieuwd of jouw leerlingen ook meelezen op je blog? Je bent natuurlijk niet anoniem. En zo ja, hebben ze het er dan ook over?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.