De week in foto’s #32

Het is zondag en dat betekent dat ik je weer meeneem naar mijn week door middel van foto’s. Na een week vakantie was het deze week weer tijd om te gaan werken. Op dinsdag was de persconferentie waarin verteld werd dat de scholen weer open gingen, dus het was weer een hectische week op het werk.

Gelukkig was het mooi weer, heb ik tijd gehad om lekker te rolschaatsen en ook om te genieten van de baby konijntjes. Het was helemaal geen verkeerde week.

Zondag 21 januari 2021

Zondagochtend nam ik mijn rolschaatsen mee en ging ik weer eens met Juud op pad. Zij hardlopen en ik rolschaatsen.

Eenmaal weer terug thuis was het tijd om de hokken van de dieren schoon te maken. Nibbit houdt alles extra goed in de gaten, want ook bij de kleintjes moest er wat verschoond worden.

In de middag zijn we lekker gaan wandelen met deze knapperd.

Het was echt heerlijk weer.

Ook even met de voetjes in het water. Luna houdt helemaal niet van zwemmen, dus dit is al erg gedurfd van haar.

Maandag 22 februari 2021

Wat fijn dat het ’s morgens licht is als ik op mijn werk aan kom. Ik kan hier wel van genieten.

Even tijd gemaakt voor vakliteratuur.

Na een lange dag werken even gekeken of er nog beweging is bij de konijntjes. Het is toch spannend allemaal en we hebben deze week al zoveel filmpjes en foto’s gemaakt. Ik ga je er echt mee lastigvallen de komende weken.

Dinsdag 23 februari 2021

Op dinsdag werkte ik heel de dag thuis. Toen het eenmaal half 5 was, konden mijn rolschaatsen nog even aan voordat het donker werd.

Mike kijkt om de twee dagen even in het nest om de kleintjes te controleren. Deze keer hadden we erg veel geluk, want Nibbit ging ze net wassen en eten geven. We mochten gewoon meekijken en ze vindt het allemaal prima. Zo mooi! Ze groeien als kool.

Woensdag 24 februari 2021

06:00 en aan het ontbijt. Goedemorgen!

In de middag had ik rapportvergaderingen. Na vier uur vergaderen, was ik best gaar.

We aten bij papa en mama en Luna was met Mike meegekomen. Heerlijk, want toen kon ik even met haar gaan wandelen. Ik vind het zo leuk als mensen boompjes in hun tuin verlicht hebben. Als onze tuin klaar is, ga ik dat ook doen.

Donderdag 25 februari 2021

Zo fijn als er een mailtje komt over je bestelde boeken. Ik kan niet wachten om deze twee te gaan lezen.

’s Ochtends werkte ik op school, maar ’s middags hadden we studiemiddag en die kon ik ook vanuit huis volgen. Ik was net op tijd thuis, dus mijn lunch bestond uit croissantjes.

Blij!! Nu kiezen met welke van de twee ik wil beginnen. Zou jij gaan voor Hope Again of Lief meisje kwaad bloed

Ik moet sowieso eerst De verliefde graaf van Julia Quinn uitlezen. 

Ze groeien zo hard. Op donderdag waren de haartjes al zichtbaar.

Vrijdag 26 februari 2021

Op vrijdagochtend had ik alleen maar Zoommeetings staan, dus rond 14:00 zijn Luna en ik even naar de Grevelingen gegaan om te wandelen en uit te waaien. 

Ik had het nodig,  ook al was het een stuk frisser dan eerder deze week.

Genieten!


Zaterdag 27 februari 2021

Om 07:00 werd ik wakker op zaterdag. Om 08:00 stond ik de badkamer te poetsen. Zo heb je wat aan je dag, zullen we maar denken.

Na weken rampzalige nagels lijkt het nu weer de goede kant op te gaan. Binnenkort toch weer aan de slag met acryl.

Mijn boekenkast is één grote bende en ik zie er al maanden tegenop om ermee aan de slag te gaan. Nu wilde ik gaan beginnen, maar hield Mike me tegen. We gaan eerst de kast maar eens uitbreiden, voordat ik alles weer overhoop haal. Ook goed =).

Dan maar even samen boodschappen doen. 

Deze prachtige foto postte ik op Instagram. De zaterdagmiddag heb ik vooral besteed aan mezelf: haarmasker, gezichtsmasker en aan de slag met mijn krullen. Soms is het nodig om even tijd voor jezelf te nemen en te tutten.

Dat waren de foto’s van afgelopen week. Komende week staat er niet heel veel op de planning, al heb ik dinsdagavond wel les van de Schrijversacademie. Erg veel zin in. Verder hoop ik op nog wat mooie dagen, zodat ik lekker nog naar buiten kan ’s avonds om te wandelen of te rolschaatsen. We zien wel weer wat de week brengt. 

Heb jij leuke plannen voor de komende week? Ik hoor het graag van je. Mocht je mij kunnen helpen met de keuze tussen de boeken Hope Again en Lief meisje kwaad bloed dan hoor ik het graag. 

Geniet van je week!

Liefs!

2 reacties

  1. Ah moet misschien wel een beetje een gekke week zijn geweest, ineens de scholen weer open. Maar wel fijn dat je weer op locatie les kunt geven! Ik heb dit weekend mijn skeelers er ook weer een keer bij gepakt. Heerlijk in het zonnetje!

    1. Ja, het is zo fijn dat het zonnetje zich weer meer laat zien. Vanmorgen ook nog lekker een stuk gerolschaatst. We gaan zien wat de komende week brengt. Geniet ervan in ieder geval.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.