Favorieten februari 2021

De tweede maand van het jaar zit er weer bijna op en het is tijd om al mijn favorieten van de maand met jullie te delen. 

Ik had vorige maand echt verwacht dat ik in februari weer meer te laten zien zou hebben, maar niets is minder waar. 

Februari was wel een hele fijne maand. Na jaren heb ik weer eens geschaatst op natuurijs en we hebben een week lang sneeuw in de tuin gehad. Daarentegen zijn er ook al een paar mooie lentedagen geweest en kon ik lekker buiten rolschaatsen. Heerlijk!

Laat ik ook zeker niet vergeten dat we op 19 februari wakker werden en opeens vijf baby konijntjes hadden. Wat is de natuur toch mooi.

Laten we eens naar de boeken en de andere favoriete items van deze maand kijken. 

Boeken

In februari heb ik vier boeken gelezen en dat is gek, want voor mijn gevoel heb ik juist heel veel gelezen deze maand. Twee van de vier boeken verdienen een plekje tussen mijn favorieten, omdat ik daar echt blij van werd. 

De ongetrouwde hertog - Julia Quinn

De ongetrouwde hertog - Bridgerton

Liefde voor de Netflix-serie Bridgerton. Ik heb enorm genoten van de serie, maar helaas waren het maar 8 afleveringen. Gelukkig voor alle fans komen er nog meer seizoenen en ondertussen kunnen we genieten van de boeken. In totaal zijn er acht boeken dus we kunnen vooruit. 

Het eerste deel, De ongetrouwde hertog, was niet heel verrassend, omdat ik de serie al gezien had. Toch heb ik genoten van het boek en verdient hij een plekje bij de favorieten van februari. Ondertussen lees ik deel twee, dus binnenkort komt daar een recensie van online.

Lees mijn recensie van De ongetrouwde hertog hier.

Stil maar - Carla Kovach

Stil maar - Carla Kovach

Eindelijk heb ik in februari weer eens een thriller gelezen. Eén van mijn favoriete genres, maar het is er de laatste maanden niet van gekomen. Soms heb je van die periodes.

Sinds kort ben ik (weer) lid van Kobo Plus en daar kwam ik Stil maar van Carla Kovach tegen. Ik was dit boek op Bookstagram al tegen gekomen en las er wel goede dingen over. Ik had zin in een thriller, dus ik gaf dit boek een kans. En dat was maar goed ook, want ik heb er enorm van genoten. M.J. Arlidge en Robert Bryndza zijn favoriete auteurs van mij, maar deze schrijfster kan zomaar aan dat rijtje toegevoegd worden. Ook van deze serie is het tweede deel uit, dus daar ga ik binnenkort maar eens aan beginnen. 

Lees mijn recensie van Stil maar hier.

Andere items

Thee van De Theewinkel

De Theewinkel

Als ik ergens dol op ben dan is het op thee. Elke dag drink ik wel een aantal koppen thee en ik wilde eens kijken of losse thee iets zou zijn. 

Via Instagram kwam ik bij De Theewinkel uit en heb ik verschillende soorten thee besteld. Sweet Berry, Winter Chai en Winter Wonderland. Vooral de Winter Chai vind ik erg lekker om te drinken. Misschien wel een nieuwe favoriet.

Apple Watch 6

Apple Watch 6

Valentijnsdag; we doen er eigenlijk nooit aan. Dit jaar werd ik enorm verrast toen er wel een cadeautje klaar lag. 

Niet zomaar een cadeautje ook: een Apple Watch 6. Mijn lief houdt van overdrijven.

Ik had hem voor kerst een Apple Watch gegeven, omdat hij daar al meerdere keren naar gekeken had. Toen hij hem eenmaal in gebruik had, werd ik toch een klein beetje jaloers. Blijkbaar heb ik dat teveel gezegd, want ondertussen ben ik eigenaar van dit exemplaar. Het is echt een heel fijn horloge, al ben ik nog steeds een beetje aan het puzzelen. Super verwend, maar heel blij mee ook.

Baby Nijntjes

Franse Hangoor

Natuurlijk zijn dit geen items, maar zeker wel onze favorietjes van deze maand: onze baby konijntjes. Nibbit en Ozzy zijn papa en mama geworden van vijf kleintjes. Op deze foto zijn ze alweer zes dagen oud. Het gaat erg goed met ze en ze groeien als kool. Dit worden vijf mooie Franse Hangoren, waarvan er eentje bij ons zal blijven. Wat een geluk. 

Dit waren mijn favorieten van februari 2021 alweer. Volgende maand heb ik waarschijnlijk wat meer favoriete boeken, want er zijn toch een paar pareltjes binnengekomen. Heerlijk!

Heb jij boeken en/of items die favoriet zijn geworden in de maand februari? Ik ben erg benieuwd, dus laat vooral een berichtje achter bij de reacties. 

Liefs.

2 reacties

  1. Een mooie maand Ilona. Te schattig gewoon..baby konijntjes.

    Qua boeken zijn mijn favorieten tot nu toe: Nooit meer alleen en Gek van Clementine. Maar de maand is nog niet voorbij,
    dus wie weet welk boek dit weekend er nog bij komt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.