De week in foto’s #51

Na een paar rustige weken op het werk, begint de drukte van de laatste schoolweken nu toch wel van start te gaan. Iedereen kijkt uit naar de vakantie, maar we moeten het nog even volhouden. Privé was het een wat rustigere week, maar ik heb wel genoeg leuke dingen gedaan. 

Zondag 4 juli 2021

De week in foto's 51 - vakantie

Zondagochtend was ik vroeg uit bed en ben ik op mijn gemak mijn blog voor maandag gaan schrijven: Zomervakantie 2021. De vakantiekriebels beginnen nu echt te komen.

Rond het middaguur ben ik naar Roosendaal gegaan, omdat ik afgesproken had met twee vriendinnen. We hadden een high tea, maar die viel een klein beetje tegen. Het gedeelte op de foto was wel heel lekker en we hadden het samen erg gezellig.

Eenmaal thuis hebben Mike en ik naar de Formule 1 gekeken en daarna ben ik verder gegaan in Dream Again van Mona Kasten. Zo’n heerlijk boek. Mijn recensie lees je hier.

Maandag 5 juli 2021

Op maandagochtend was ik ver voor de wekker wakker, dus heb ik twee leuke shirts besteld bij Etsy.com

Zijn ze niet enorm leuk? Ik hoop dat ze snel binnen zijn.

De rest van de dag heb ik gewerkt. 

’s Avonds ben ik aan de slag gegaan met het pakketje voor de winnaar van de winactie. Een boek met een persoonlijk kaartje; cadeautjes geven vind ik leuk.

Dinsdag 6 juli 2021

Dinsdag postte ik deze quote op Instagram. Het was een heftige dag op school en ik was er even helemaal klaar mee. 

Eigenlijk wilde ik ’s avonds meteen mijn bed in kruipen, maar ik moest echt nog een artikel schrijven voor mijn blog. Ik kreeg het idee om tien dingen op te schrijven die ik stom vind en daardoor voelde ik me gelijk een stuk beter. Heb jij deze post al gelezen?

Woensdag 7 juli 2021

Elke woensdag eten wij bij mijn ouders en Mike kwam gezellig op de motor.

Kan je het zien? We hebben sperziebonen in onze moestuin. Ik zag dat mijn ouders al sperziebonen hadden en toen ik thuis kwam ben ik gelijk gaan kijken. De sperziebonen groeien als een malle.

Ja ja, de tomaatjes ook. Ik word hier zo blij van.

Donderdag 8 juli 2021

We zijn weer een stapje verder met de garage. Op donderdag zijn ze heel de dag bezig geweest met de vloer. Mike wil graag een vloeistofdichte vloer, omdat hij graag aan zijn motor of auto knutselt.

Aan het einde van de dag zat de vloer erin. Het lijkt net een ijsbaan, maar dat zal nog wegtrekken. Het heeft 28 dagen nodig om uit te harden, dus dat duurt wel even. Ik kan toch lekker gaan rolschaatsen straks…

Terwijl de vloer in de garage aan het uitharden was, stond ik weer eens met mijn rolschaatsen in de rolschaatsdisco. Samen met mijn vriendinnetje Miek en drie leuke collega’s. Weer een top avond gehad!

Vrijdag 9 juli 2021

Goedemorgen! Mijn laatste thuiswerkdag voor de vakantie start ik met een ochtendwandeling met mijn moppie.

Leuk! Volgende week ga ik een dagje naar de sauna en ik loop altijd een beetje te vechten met mijn veel te warme badjas. Ik heb nu speciaal voor wellnessdagen een katoenen badjas gekocht van ZusenZomer.

In de middag ging ik heerlijk lunchen in Bergen op Zoom met vriendinnetje Vera. Heerlijk gegeten en erg genoten van het gezelschap.

Omdat het steeds beter weer werd, hebben we ook nog even op het terras gezeten. We hebben ook altijd genoeg te vertellen.

De boekenbuit van de dag: Vrij van E.L. James (meer dan 800 pagina’s ook) en Niets meer van Anna Todd. Ik kom de vakantie wel door.

Ook heb ik twee gaatjes in mijn oren laten schieten. Ik had in elk oor maar één gaatje en ik vond het tijd voor een tweede. Ik voelde me net weer 12, maar ik ben er wel heel blij mee.

Zaterdag 10 juli 2021

Eindelijk zijn we weer eens naar de Intratuin geweest. Zoals je misschien weet is dit mijn favoriete winkel, maar ik was echt al een tijd niet meer geweest. We hebben niet zoveel gekocht, maar het was leuk om weer eens een rondje te doen.

Tijd voor een ijsje. Mike ging voor een Sundae en ik voor een softijsje met spikkels. 

Op de terugweg zijn we even gestopt bij de pluktuin in Steenbergen. Ik heb prachtige zonnebloemen en aronskelken meegenomen. Zo leuk dat mensen dit initiatief nemen.

We hebben de zaterdagavond afgesloten met een fijn etentje samen met mijn nichtje en haar vriend. Zij gaan ook naar New York aan het einde van dit jaar, dus we waren alvast een beetje aan het fantaseren over wat we daar graag willen doen. Ik kan nu al niet wachten.

Dat was weer een overzicht van de week. Volgende week komt mijn 52ste De week in foto’s online. Hoe gek is dat?

Komende week staat in het teken van afscheid nemen en vergaderen. Op school gaan er mensen met pensioen en dat moet gevierd worden natuurlijk. Aan het einde van de week ga ik lekker naar de sauna om alvast lekker te ontspannen. Daar heb ik enorm veel zin in.

Hoe gaat jouw week eruit zien? Maak je er iets moois van?

Liefs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.