De week in foto’s #71

Vorige week keek ik er nog enorm naar uit en nu is het alweer voorbij: mijn verjaardag. Afgelopen vrijdag was ik jarig, dus het was feest. Ook mocht ik afgelopen week weer naar de Schrijversacademie en heb ik genoten van Adele op tv. Kijk je mee naar De week in foto’s #71

Wandelen met Luna is op dit moment meer een spelletje Loop-niet-door-de-modder te noemen. Dat mislukt helaas vaak.
Op zondag had ik zin om mezelf lekker op te doffen. Mijn haar wilde ook weer eens meewerken. Fijn!
We gingen lunchen met de familie en we hebben meteen lootjes getrokken voor Kerstmis. Nu al zin in.
Ook heel erg lekker geluncht. Zo fijn om dit met de liefste mensen te kunnen doen.
Tjah... hij ligt zo best lekker, ondanks dat hij nogal boos kijkt.
Adele! Het interview met Oprah en het concert dat ze daarna gaf werd eindelijk uitgezonden in Nederland. Ik heb genoten!
Vanwege die stomme besmettingen, heb ik maar weer een lading zelftesten mee naar huis genomen.
Op donderdag kreeg ik mijn eerste cadeautje van een veel te lieve collega/vriendin. Vooral de tekst op de kaart is zo lief. Dankjewel, Barrie <3.
Dan ben je bijna jarig en sta je in de file. Waar zijn alle thuiswerkers?
Er is er één jarig, hoera, hoera! En dat ben ik =). Vrijdag was ik dan eindelijk jarig. 38 jaar, zo leuk!
Mijn verjaardag begon wat saai, maar tegen de middag kwam daar verandering in. Van mijn lief kreeg ik een bos prachtige bloemen. Op de rest van mijn cadeau moet ik nog even wachten...
Mike en ik zijn lekker gaan lunchen, voordat we ons nichtje en neefje op gingen halen van school. Met z'n viertjes zijn we taart gaan eten bij opa.
Favorieten November 2021 - Rituals
Tijd voor cadeautjes! Van mijn ouders kreeg ik de adventskalender van Rituals! Zo blij mee!
Ook kreeg ik eierdopjes, een heerlijke theemok, kaartjes en geld. Het leukste van alles was de gezelligheid. Het was een topdag!
Op zaterdag mocht ik weer naar Utrecht om mijn tweede les te volgen bij de Schrijversacademie. Ik heb er niet aan gedacht om een foto te maken, dus ik sluit deze week af met een foto van een stukje Utrecht. Over twee weken mag ik weer =).

Dit was De week in foto’s #71 alweer. Op alle coronaperikelen na was het een erg fijne week. Helaas moet ik nu weer een heel jaar wachten op mijn verjaardag, maar gelukkig komt Kerstmis er nog aan. 

Komende week staan er nog niet zoveel activiteiten op de planning. Ik hoop toch wat dingetjes voor New York te kunnen gaan regelen, maar ik weet ook niet of dat zo handig is. Ik denk er nog maar even over na. 

Maak er weer een mooie week van en zorg goed voor jezelf en je naasten. 

Liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Welkom
Gewoon Iloon PF

Hoi! Leuk dat je een kijkje komt nemen op gewooniloon.com: mijn lievelingsplekje op het internet. Ik schrijf graag en veel en deel dat graag met de rest van de wereld. Hier vind je recensies over boeken, reviews over producten, persoonlijke artikelen en leuke verhalen. Er staan ondertussen al meer dan 500 artikelen online, dus neem vooral een kijkje. Veel plezier!

Liefs!

Advertentie
GezondheidGezondheid
Meer over mij?
Tag Cloud
Populaire berichten

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.