Favorieten van november 2021

November, wat was je moeilijk dit jaar. Normaal gesproken is november mijn favoriete maand van het jaar, omdat de winter begint te komen en omdat ik weer een jaartje ouder word. Ondanks dat mijn verjaardag een feestje was, vond ik het dit jaar een lastige maand. Ik zat niet erg lekker in mijn vel en laten we nog maar niet beginnen over het grote C-woord (#stomstommerstomst). Er waren gelukkig ook hoogtepunten en die deel ik graag met je in Favorieten november 2021. Kijk je mee?

Favoriete boek

Het was mijn slechtste leesmaand van het jaar, want ik heb in totaal maar twee boeken uitgelezen. Kwetsbaar Verliefd van Lianne Reijntjes en Ik zal je vinden van Linwood Barclay. Ik heb best wat avonden moeten werken en daarnaast vergt mijn studie bij de Schrijversacademie veel tijd. Hierdoor heb ik een stuk minder tijd om te lezen helaas.

Ik zal je vinden van Linwood Barclay is het eerste boek dat ik las van deze schrijver en ik heb er enorm van genoten. Het was al een tijd geleden dat ik een thriller had gelezen en door dit boek heb ik zin om dit genre weer wat meer op te pakken. Ik vind het een aanrader voor iedereen die van thrillers houdt. 

Mijn recensie vind je hier.

Favoriete album

Als je mij een beetje volgt, dan zal dit geen verrassing zijn. Mijn favoriete album van de afgelopen maand is 30 van Adele. Niet alleen van de afgelopen maand, maar misschien ook wel van de afgelopen jaren. Wat een plaat!

Ik ben enorm fan van deze vrouw en heb het geluk gehad dat ik haar al drie keer live heb mogen zien/horen zingen. Ook komend jaar staat er een tripje naar Londen op het programma om naar haar concert te gaan.

Het is altijd spannend of het album in de smaak valt natuurlijk, maar sinds 19 november draai ik het album het liefst de hele dag en het lijkt daardoor alleen maar beter te worden.   Mijn favoriete nummers? My Little Love, I Drink Wine, Woman Like Me, Hold On en To Be Loved. Heb jij al favoriete nummers?

Favoriete dag

47.10

Ja, dat kan in deze maand maar één dag zijn natuurlijk: 26 november, mijn verjaardag.

Mike en ik zijn gaan lunchen, hebben ons neefje en nichtje van school gehaald en taart gegeten bij opa. Eenmaal thuis hebben we gezellig met familie gegeten en ’s avonds kwam Juud nog even langs. Ik ben enorm verwend en heb heerlijk genoten. We kunnen er weer een jaartje tegenaan. 

Favoriete foto

47.2

Als je haar hebt zoals ik dan ben je blij als je weer eens een goede-haar-dag hebt. In november ben ik weer begonnen met de Curly Girl Methode en dat bevalt weer erg goed. Niet dat mijn haar nu elke dag fantastisch zit, maar misschien wel twee keer per week? Top dit =)!

Favoriete artikel

Favoriete Bookstagram accounts

Gelukkig was november een erg goede maand voor gewooniloon.com. Dat had ik niet helemaal verwacht, omdat ik van vier artikelen per week naar drie ben gegaan. Door alle drukte op school en met mijn huiswerk kreeg ik het niet meer voor elkaar en moest ik een stapje terug doen. Dat vind ik heel jammer, want ik vind bloggen echt heel leuk.

Mijn favoriete artikel om te schrijven was het artikel over mijn favoriete bookstagram accounts. Ten eerste werd het artikel erg goed gelezen en ten tweede kreeg ik er leuke reacties op. Ik had niet verwacht dat het zo goed gelezen zou worden, dus dat was een klein cadeautje. Omdat er heel erg veel leuke accounts op Instagram zijn, komt er binnenkort een deel twee online. 

Favoriete cadeau

Normaal gesproken deel ik hier mijn favoriete aankoop, maar mijn favoriete item heb ik met mijn verjaardag gekregen en dat is de adventskalender van Rituals. De laatste jaren heb ik aan mijn ouders deze adventskalender gevraagd, omdat ik dol ben op de producten van Rituals en ik het erg leuk vind om 24 dagen lang een cadeautje open te mogen maken. Ik heb er weer helemaal zin in. 

Dit waren mijn Favorieten november 2021 en zoals je ziet, was het geen slechte maand. Toch hoop ik dat december wat vrolijker wordt (al twijfel ik daar ook wel een beetje aan, aangezien New York misschien niet doorgaat). We gaan er gewoon het beste van maken. 

Heb jij een fijne maand achter de rug of herken je mijn gevoel? Je mag altijd een reactie achterlaten als je dat leuk vindt.

Liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.