De week in foto’s #78

Het is alweer de een-na-laatste dag van de maand januari en tijd voor De week in foto’s #78.  Het was een drukke week op het werk en privé, maar gelukkig had ik allerlei leuke dingen te doen. Kom, ik laat het je zien.

We beginnen de week weer eens met eten, want op zondag maakte ik een lekker tomatensoepje. Ik ben dol op soep en eet het daarom regelmatig.
Ondanks dat wij een heerlijke studeerkamer hebben, zit ik ook graag in onze woonkeuken te werken. Hier was ik bezig met mijn huiswerk van de Schrijversacademie.
Tijd om een verjaardagskaartje te schrijven voor mijn lieve vriendinnetje Vera.
Happy Birthday!! Op maandagavond ging ik gezellig bij haar eten en hebben we uren zitten kletsen. #fijnemomenten
Tijd voor een PMO-onderzoek. Dit preventief medisch onderzoek mocht ik doen vanuit het werk en ik vond het wel interessant. Gelukkig hoef ik me nergens zonder over te maken en was alles prima.
Op woensdag was ik vrij en ben ik op bezoek bij opa geweest. Ik vond het heerlijk om hem weer te zien na een lange tijd.
's Middags ben ik me gaan verdiepen in de Kamer van Koophandel. Als ik echt freelance werk wil gaan doen, dan is het misschien wijs om het direct serieus aan te pakken. Ik vind het allemaal best spannend. In mijn artikel BooksandBabbels van vrijdag vertel ik er meer over (klik op de foto voor de link).
De rest van de week was het erg druk op het werk, maar gelukkig sloten we de werkweek af bij Juud en Tijn. Eindelijk weer eens bijkletsen en lekker eten. Kijk mijn vriendinnetje toch eens in de keuken staan =).
Op zaterdag was het tijd om naar Utrecht te rijden voor een les bij de Schrijversacademie. Ik vertrek altijd erg vroeg, want ik wil niet in een file terechtkomen. Ook heb ik dan even tijd om te lunchen, voordat de les start.
Ik was zo vroeg dat ik zelfs nog een beetje cultuur heb kunnen opsnuiven. Ik liep langs Pandhof Sinte Marie en ben even gaan kijken wat het precies was. Het zag er in ieder geval erg mooi uit.
Op naar de les. Ondanks dat ik bijna de hele dag van huis ben, heb ik altijd veel zin om naar de lessen te gaan. Het is elke keer interessant en leerzaam. Module 2 is nu afgerond en over twee weken beginnen we met de derde en laatste module.
Laten we de week dan ook maar afsluiten met eten. De laatste HelloFresh-maaltijd van deze week: platbroodpizza. Ik vind dit zo lekker!

Afgelopen week hebben we ook de uitslag gekregen van de tumor van Luna. Gelukkig belde de dierenarts met goed nieuws en hoeven we ons eigenlijk nergens meer zorgen over te maken. De tumor is volledig weggehaald en kan geen kwaad meer doen. Komende dinsdag gaan de hechtingen bij Luna eruit en dan kunnen we dit achter ons laten. Wat waren we blij toen we dit hoorden (en nog steeds zijn we blij natuurlijk).

Komende week ziet er wat rustiger uit. Ik heb een afspraak voor mijn nagels staan (ZO nodig) en misschien ga ik nog naar de sauna met een vriendinnetje. Op het werk blijft het nog even druk, dus ik probeer volgend weekend niet teveel te plannen. We zullen het wel weer zien. 

Ik hoop dat je weer genoten hebt van deze De week in foto’s #78 en wens je een prachtige week toe. Geniet ervan!

Liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Welkom
Gewoon Iloon - Profielfoto

Leuk dat je een kijkje komt nemen op gewooniloon.com.  Mijn naam is Ilona en ik blog ondertussen alweer drie jaar. Ik ben begonnen met een blog over boeken, maar tegenwoordig schrijf ik over alles wat ik graag met je wil delen (en dat is stiekem best veel). Veel lees- en kijkplezier!

Liefs!

Samenwerken?

Ben jij op zoek naar een leuke samenwerking? Stuur een mailtje naar samenwerken@gewooniloon.com en wie weet kunnen we iets voor elkaar betekenen.

Advertentie
Mode 2023Mode 2023
Meer over mij?
Tag Cloud
Populaire berichten

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.