Al mijn favorieten van januari 2022

Januari was een bewogen maand. We begonnen het nieuwe jaar in mijn favoriete stad New York, maar helaas kreeg ik daar corona. Eenmaal thuis moest ik eerst in quarantaine, voordat ik weer mocht gaan werken. Ook moest Luna geopereerd worden en dat vonden we bijzonder spannend. Uiteindelijk kwam alles goed en was de maand weer voorbij. Ondanks dat niet alles erg leuk was deze maand, heb ik toch een paar favorieten van januari die ik graag met je wil delen. Lees je mee? 

Favoriete boek

Je liet mij leven - Catherine Ryan Howard - Boekerij

Mijn leesmaand kwam wat later op gang, omdat ik in New York amper een bladzijde gelezen had. Eenmaal thuis kon ik de draad weer oppakken en uiteindelijk heb ik deze maand vijf boeken uitgelezen. Vier boeken die ik zelf heb gekozen en een boek voor mijn opleiding. 

Ik heb van al mijn boeken genoten, maar één boek sprong er toch wel echt uit: Je liet mij leven van Catherine Ryan Howard. Wat een steengoede thriller. Als je eenmaal je draai in dit boek gevonden hebt dan wil je maar blijven lezen en als het dan eenmaal uit is dan baal je ervan. Vaak zijn dat de beste boeken toch? Een absolute aanrader voor liefhebbers van thrillers. Mijn volledige recensie lees je hier.

Favoriete tv-programma

Op dit moment kijk ik geen series en er is ook geen album waar ik nu helemaal wild van ben. Er is wel een tv-programma waar ik elke week erg graag naar kijk, namelijk Married at First Sight.

Dit is het zevende seizoen van dit programma en ik kijk elk jaar weer. Naast dat ik het erg leuk vind, ben ik ook altijd nieuwsgierig naar de koppels en hoe ver ze samen komen. De meeste stellen blijven niet bij elkaar, maar soms zit er echt een goede match bij.

Married at First Sight komt elke dinsdagavond om half 9 op RTL4 en het is ook terug te zien op Videoland

Favoriete dag

Dag 8.5

Op 4 januari vlogen wij vanuit New York weer terug naar Nederland, maar ’s ochtends zijn Mike en ik nog even samen op pad gegaan. Eindelijk was het echt koud in New York (-4) en het zonnetje scheen heerlijk. 

Samen gingen we nog even richting Victoria’s Secret op Fifth Avenue en ik vond het erg fijn om nog even van de stad te kunnen genieten zo. Eerlijk, ik mis mijn lievelingsplekje nu alweer. 

Deze foto is niet het charmantst, maar ik heb er fijne herinneringen aan.

Favoriete foto

Week 2.22.3

Ik had een foto van New York kunnen kiezen, maar ik doe het niet. Ik ga voor een foto van Luna, omdat ze altijd zo lekker bij me kruipt als ik in de bank zit. Dit zijn de fijnste momenten van de dag.

Ik moet er nu ook extra van genieten, want als het buiten warmer wordt dan zal ze ook minder bij mij komen liggen. Wat dat betreft mag het nog wel even winter blijven.

Favoriete artikel

Leesplannen voor 2022

Er zijn weer veel artikelen online gekomen in januari en ik hoop dat ik dit vol kan houden de komende tijd. Het leukste om te schrijven vond ik het artikel Mijn leesplannen voor 2022.

Even stilstaan bij mijn leesdoelen van de afgelopen jaren en nieuwe plannen maken. Vooral geen leesdoel meer komend jaar en alleen boeken lezen waar ik heel blij van word. Klinkt best goed toch?

Het artikel lees je hier.

Favoriete aankoop

Week 2.22.5

Na een dure vakantie werd het tijd om weer te gaan sparen, dus eigenlijk heb ik niet heel erg veel gekocht in de afgelopen maand (dat is ook voor het eerst).

Ik was al wel een tijdje op zoek naar een nieuwe planner/agenda, omdat de planner van Structuurjunkie niet bij mij paste. Ik kwam op de site van MyLovelyNotebook en ben op zoek gegaan.

Uiteindelijk heb ik gekozen voor een notitieboek van Filofax, omdat ik vaak notities wil maken of to-do-lijstjes. Filofax is een merk waarbij je alles zelf kan samenstellen, toe kan voegen of kan veranderen en dat sprak mij erg aan. Tot nu toe ben ik er erg blij mee en gebruik ik hem elke dag.

Dit waren mijn favorieten van januari. Al met al was januari een prima maand, maar ik hoop  wel dat februari wat rustiger wordt. 

Wat was jouw favoriete boek of item van de maand januari? Laat een berichtje achter bij de reacties. 

Liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.