De week in foto’s #79

Na een drukke week vorige week, was deze week een beetje rustiger. Niet op het werk, want met de digitale Open Dag in zicht is het even een gekkenhuis. Daarentegen was het thuis wel wat rustiger en daar kan ik erg van genieten. Ik laat je mijn week zien in De week in foto’s #79.

Op zondagochtend stond ik om kwart over 9 al bij de Intratuin voor de deur, want het stro voor de konijntjes was op. Helemaal niet aan gedacht op zaterdag, dus dat werd een onverwachts bezoekje aan mijn favoriete winkel.
Helaas had ik geen tijd om van de winkel te genieten, want de konijntjes zaten te wachten. Ik ben nog nooit zo snel door de winkel gegaan en ik heb ook niets anders gekocht dan stro.
Terwijl ik het hok aan het schoonmaken was, lag Nibbit te genieten van de zon. Zo fijn dat de zon zich weer wat meer laat zien.
Op maandag had ik het zo koud gehad op het werk dat ik 's avonds in een heel warm bad ben gaan liggen. Boekje mee en genieten! Wel jammer dat het bad nu een roze gloed heeft gekregen van een LUSH bruisbal... =).
Op mijn vrije woensdag werden mijn nagels gedaan en zoals je ziet was het nodig. Ik kon niet eens meer fatsoenlijk typen.
Wat een verademing!
De rest van de dag ben ik naar Spa Puur in Tilburg geweest met een vriendin. We zijn weer helemaal ontspannen en zen.
Met de directeur en de teamleiders gingen we donderdagmiddag naar Landgoed Ulvenhart. Even kijken of alle neuzen nog dezelfde kant op staan. Zo'n mooie locatie.
Vrijdag was het zo'n drukke dag op het werk dat ik 's avonds om negen uur al naar bed ging. Fijn, maar de volgende ochtend was ik om half zeven al wakker. Gelukkig zijn de Winterspelen begonnen en kon ik de dag beginnen met een potje ijshockey.
Mijn neefje Bodi moest voetballen bij ons in de buurt, dus Mike en ik zijn even gaan kijken. Helaas hebben ze verloren. Ondanks de zon was het erg koud aan de zijlijn.
Omdat het zondag erg slecht weer wordt, hebben Mike en ik de hokken op zaterdag al schoongemaakt. Eindelijk kon ik eens een foto van Lux maken, want hij blijft nooit eens zitten.
De rest van de dag hebben we bijgekletst met vrienden op een verjaardag en het was fijn om de week zo af te sluiten.

Dit was De week in foto’s #79. Nog een paar weken en we zitten op de honderdste week van De week in foto’s. Zo gek!

Komende week heb ik nog weinig plannen, maar ik hoop ergens weer eens een rondje te kunnen rolschaatsen. Het weer lijkt wat beter te worden, dus ik heb goede hoop. Aan het eind van de week mag ik weer naar Utrecht voor de laatste module van mijn specialisatie en daar heb ik nu alweer zin in.

Heb jij leuke plannen voor de komende week of is het ook lekker rustig? Maak er in ieder geval iets moois van.

Liefs!

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.