De week in foto’s #94

Na een paar zonovergoten weken, kwamen er deze week flinke buien over het land heen. Het werd ook wel een beetje tijd, want de grond begon alweer uit te drogen. Mijn week was verder niet heel bijzonder en eindigde zelfs verdrietig. Kom, ik neem je mee met De week in foto’s #94.

Afgelopen weekend bleven we slapen bij vrienden in Nieuw-Heeten, dus op zondag was het tijd om weer naar huis te gaan. We moesten verplicht stoppen, want...
... de auto moest geladen worden. Niet erg, want het zonnetje scheen en er was een Starbuck in de buurt.
Eenmaal thuis voelden we ons hetzelfde als Luna: uitgeteld.
Na een rustige middag, zat ik 's avonds klaar voor Boer zoekt Vrouw. Ik mocht mijn eerste column schrijven voor TV-Vrouw en die ging over de laatste aflevering van BzV.
's Maandags stond hij al online. Super leuk! Komende week komt mijn eerste column online over Het Perfecte Plaatje.
Post! Mijn getuigschrift van de opleiding Redactie kwam binnen. Ik ben hier zo trots op!
Nu Married at First Sight afgelopen is, wist ik dinsdagavond niet wat ik moest kijken. Om in de stemming te komen, heb ik een concert van Adele teruggekeken, Nog ongeveer 40 nachtjes voordat Andrea en ik naar Londen vliegen en weer gaan genieten van deze prachtige vrouw.
Pas geleden heb ik verteld dat we in ons dorp een Boertiek hebben; producten van het land die je zo uit de automaat kan halen. Ik besloot dit maar eens te proberen en nam aardbeien en tomaten mee.
De laatste weken ben ik me een beetje gaan verdiepen in de producten van Olaplex en ik wilde dit goedje wel eens proberen. Mocht ik fan worden dan laat ik het je weten natuurlijk.
Vorige week was ik nog zo blij dat het goed ging met Lux en dat hij weer bij zijn familie gezet mocht worden, maar helaas is Lux afgelopen vrijdag alsnog overleden. We weten niet goed wat er mis is gegaan en we zijn er erg verdrietig van.
Op zaterdag ging Mike in de tuin aan de slag met zijn vader en moest ik het nodige in het huishouden doen. 's Avonds gingen we eten met vrienden en kocht ik chocolaatjes voor ze. Tegenwoordig krijgt ook iedereen eieren mee naar huis, want de productie loopt goed hier =).
We sloten de week af met lekker eten bij La Cubanita in Naaldwijk.

Dit was De week in foto’s #94. Het was niet echt een bijzondere week, maar dat kan ook niet altijd natuurlijk.

Komende week hoef ik maar twee dagen te werken en dan begint het weekend. Mike gaat op pad met de motor en ik heb een date met Judith. Ik kijk er naar uit.

Heb jij een plannen voor Hemelvaartsweekend?  Geniet ervan!

Liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.